Vágólapra másolva!
Gyászol a Manchester United egykori legendás védője, a jelenleg az angol harmadosztályú Blackpool FC-t irányító Steve Bruce, akinek tragikus hirtelenséggel elhunyt a négy hónapos unokája. A szomorú hírről a klubja számolt be.

Steve Bruce - aki mintegy két év kihagyást követően tért vissza nemrég a kispadra - kihagyja a harmadosztályú Blackpool következő meccsét, ugyanis a Manchester United egykori védőjének meghalt tragikus hirtelenséggel meghalt az unokája, Madison Smith.

Steve Bruce, meghalt, unokája
Tragikus hirtelenséggel meghalt Steve Bruce unokája
Fotó: Blackpool FC/X

Meghalt Steve Bruce négy hónapos unokája

A tragédiáról Steve Bruce klubja, a Blackpool számolt be a közleményében:

"A klub bejelenti, hogy Steve Bruce vezetőedző négy hónapos unokája, Madison tragikus halála miatt nem lesz jelen a Barnsley elleni találkozón.

 A klubnál mindenki szeretetét küldi Steve-nek és családjának. Kérjük, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket, amikor próbálják feldolgozni a családjukban bekövetkezett hirtelen és váratlan veszteséget".

Az edző fia, Alex Bruce a Salford Citynél dolgozik másodedzőként, a tragédia miatt ő is kihagyja a csapata bajnokiját. Steve Bruce eddig hat bajnoki mérkőzésen irányította a Blackpoolt, négy győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mérlege.

A Manchester Uniteddel három bajnoki címet szerző, KEK és UEFA Szuperkupa-győztes egykori játékos a hatalmas küzdeni tudásáról volt híres, 63 éves edzőnek most erre hatalmas szüksége lesz, ugyanis élete legnehezebb napjai elé néz. 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!