Vágólapra másolva!
Victor Boniface, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayer Leverkusen támadója vasárnap reggel autóbalesetet szenvedett. A nigériai támadó éppen a frankfurti repülőtérre vezetett, amikor a elvesztette az uralmát a gépjárműve felett és összeütközött egy teherautóval.

A Bayer Leverkusen 23 éves támadója szombaton győztes gólt lőtt az Eintracht Frankfurt ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen. Vasárnap reggel a nigériai támadó aztán útnak indult a frankfurti reptérre, azonban kis híján katasztrófa lett a dologból, ugyanis összeütközött egy teherautóval. 

Az eset után Boniface azóta törölt Instagram-posztokban képeket osztott meg az összetört autójáról, valamint egy olyan, videót amelyen látható, hogy a kezét vér borítja. 

A balesetről a német Bild azt írja, hogy a nigériai támadó kisebb kézsérüléseket szenvedett, a baleset után pedig kórházba szállították. Egy klubhoz közeli forrás a Reutersnek megerősítette, hogy Boniface szerencsére jól van.

A Hessen tartományi rendőrség közleménye szerint a baleset a Bayer Leverkusen támadójának hibájából történt.

„A férfi egy Mercedest vezetett a háromsávos út közepén Frankfurt irányába, amikor saját elmondása szerint fáradtság miatt elvesztette uralmát a jármű felett, és oldalirányban összeütközött egy teherautóval, amely a Mercedes mellett a jobb oldali sávban haladt” – áll a rendőrség jelentésében. 

A Bayer Leverkusen és Boniface menedzsmentje sem reagált a Reuters megkeresésére, azonban a nigériai támadó annyit kiírt hálálkodva a közösségi oldalára, hogy: „Isten a legnagyobb.”

Bayer 04 Leverkusen v Eintracht Frankfurt - Bundesliga
Victor Boniface szerencsésen megúszta a balesetet
Fotó: NurPhoto via AFP/Hesham Elsherif

Victor Boniface az idei szezonban tíz mérkőzésen hét gólt lőtt és egy gólpasszt adott a német bajnokcsapatban, amely szerdán a francia Brest vendége lesz a Bajnokok Ligájában. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!