Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Julian Nagelsmann, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya közvetlenül a péntek esti, görögök elleni utolsó felkészülési mérkőzés után jelöli ki 26-os keretét a jövő héten rajtoló Európa-bajnokságra.

A szövetségi kapitányoknak pénteken éjfélig van lehetőségük véglegesíteni keretüket.

"A fejünkben megvan a kezdőtizenegy, de a mérkőzésen és az edzésen nyújtott teljesítménynek összhangban kell lennie" - fogalmazott Julian Nagelsmann a csütörtöki sajtótájékoztatóján. 

Összességében már kialakult a keret, de nem fogom idő előtt bejelenteni, és nem is beszélek az érintettekkel, mert a legrosszabb esetben pénteken valaki megsérül, és az érintett játékostól ezért kell elbúcsúzni" 

- tette hozzá a német válogatott szövetségi kapitánya, aki tavaly szeptemberben vette át a Nationalelf irányítását. 

Germany - Ukraine
Julian Nagelsmann az utolsó pillanatig kivár a kerethirdetéssel
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Az Eb-házigazda németek pénteken 20.45-től fogadják Mönchengladbachban a görögöket. Jövő pénteken Eb-nyitómeccset játszanak a skótokkal Münchenben, majd június 19-én Stuttgartban a magyarokkal, 23-án pedig Frankfurtban a svájciakkal találkoznak a csoportkörben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről