A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Szombat délután a magyar labdarúgó-válogatott 3-1-es vereséget szenvedett a svájci csapattól a németországi Európa-bajnokság A csoportjának nyitófordulójában. A találkozó után a csereként beállt Bolla Bendegúz nyilatkozott a média munkatársainak a vegyeszónában.

Kiküldött munkatársunk helyszíni jelentése a 17. férfi labdarúgó Európa-bajnokságról, Németországból.

„Próbáltam lendületet vinni a támadójátékba. A gólnál sikerült is, ezen kívül voltak helyzeteink beadásokból, de sajnos az egyenlítésre nem volt elég. 

Kívülről nézve az lehetett a gond, hogy túl sok területet hagytunk nekik, nem tettük őket nyomás alá. Középen nagyon könnyen meg tudtak minket bontani, abból is kaptuk a gólokat. Ebben mindenképpen fejlődni kell a következő meccsre”

 – értékelt Bolla, aki elmondta, hogy a rossz kezdés ellenére pozitívnak kell maradni, mert a németek ellen lehet javítani. 

Euro 2024: Hungary - Switzerland
Bolla Bendegúz lendületesen szállt be a mérkőzésbe
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

„Láttuk a németeket az előző meccsen. Nehéz lesz, de 

ha tudunk tanulni a hibákból, mellette pedig meglesz az összetartás és a kitartás, ami az előző meccseken jellemzett minket, mellette pedig meglesz a taktikai fegyelem is, akkor jó eredményt érhetünk el”

 – tette hozzá a magyar válogatott szélsője, aki a végezetül elmondta, hogy a svájci csapat remek együttes, de sokat segített, hogy egy félidőnyi előnyt kaptak. 

A magyar válogatott jövő szerdán Stuttgartban folytatja az Eb-szereplését a házigazda németekkel, június 23-án pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!