Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik ugyan letörten nyilatkozott, de korántsem pesszimistán. A magyar válogatott szövetségi kapitánya a svájciak elleni vereség után kiadta a jelszót a csapattársaknak.

A magyar válogatott két ellentétes félidőt játszva 3-1-re kikapott Svájctól a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének első meccsén. Tanulság volt bőven a meccsben, főleg az első félidőben, de a mieink csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik egyáltalán nem lemondóan nyilatkozott a lefújás után.

Ha tudnám a választ, hogy miért játszottunk két teljesen különböző félidőt, elárulnám, de nem tudom, miért volt két teljesen más csapat a pályán. Nem búslakodunk, innen szép nyerni! Nem lehet belemenni úgy egy meccsbe, hogy ajándékba kapjuk a pontokat, azokért meg kell dolgoznunk. Sem a németek, sem a skótok nem fogják azt mondani, hogy tessék itt vannak a pontok. A második félidő már jó volt, passzoltunk egymáshoz ötöt egymás után, segítettük egymást, az már teljesen rendben volt

 - mondta a csapatkapitány.

A magyar válogatottra legközelebb még keményebb feladat vár, hiszen június 19-én szerdán 18 órától Suttgartban a házigazda, az első meccsen a skótokat 5-1-re elgázoló Németország lesz az ellenfél.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről