Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
Vasárnap este játsszák a C csoportban a Szerbia-Anglia rangadót a labdarúgó Európa-bajnokságon. Már most óriási a feszültség, mert a két ország szurkolótábora napok óta üzenget egymásnak, az angol drukkerek pedig nemes egyszerűséggel s.gglyuknak nevezték Gelsenkirchen városát, ahol az esti meccset rendezik.

A vasárnap este 21 órakor kezdődő Szerbia-Anglia meccset fokozott biztonsági előkészületek előzik meg, ugyanis Európa két legdurvább szurkolótábora várja a rangadót Gelsenkirchenben. A magyar válogatott mögött csoportmásodikként az Eb-re kijutó Szerbia huligánjai két nappal ezelőtt már botrányt okoztak a csapatuk edzésén. Az egyik drukker berohant a pályára, mire a rendezők gyorsan elkapták, majd ezt követően fáklyákkal dobálták a rendőröket és verekedést szítottak a szerb szurkolók.

Szidják az angolok a németeket a szerb-angol meccs helyszíne miatt

Mindeközben az angol szurkolók a meccs helyszíne, Gelsenkirchen városa miatt panaszkodnak, ugyanis elégedetlenek az ottani körülményekkel. 

A közösségi médiában egy angol drukker feltöltött egy videót - amit már 3,6 millióan láttak -, amelyben s.gglyuknak nevezte a várost, és azon méltatlankodott, hogyan képesek a németek itt Eb-meccset rendezni.

Az angol válogatott szurkolója az elmaradottságra panaszodott, valamint arról is beszámolt, hogy nem tudott bankkártyával fizetni egy étteremben. 

A gelsenkircheni stadion a Schalke 04 csapatáé, a Bundesliga 2-es klub pedig a közösségi médiában gúnyosan reagált a szurkoló kritikájára. "Régóta dolgozik a TripAdvisor online utazási irodában?" - jegyezte meg a német csapat.

776150209
Az angol szurkolók elégedetlenek a gelsenkircheni körülményekel
Fotó: AFP

Az angol és a szerb válogatott csoportjában, a C jelű négyesben még Szlovénia és Dánia szerepel, ez a két együttes vasárnap 18 órától egymás ellen kezdi meg Eb-szereplését Stuttgartban.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről