Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
Szentpéterfán lábadozik a Ferencváros válogatott csatára, aki még az Európa-bajnokságon a skótok elleni csoportmeccsen szenvedett súlyos sérülést.

Varga Barnabás a skótok elleni csoportmeccsen sérült meg, majd meg is műtötték a német városban, ami után néhány napos kórházi megfigyelés követően párjával, Laurával visszatért Magyarországra. Barna azóta szülőfalujában, Szentpéterfán pihen, most a klubja közölt róla felvételeket.

"Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett” – kezdte Varga Barnabás a kizárólag a FradiMédiának adott exkluzív interjút. - Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok. Amikor felébredtem a kórházban, egyből szembesültem vele, hogy mennyien aggódtak értem, és érdeklődtek a hogylétem felől. Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat” – mondta Varga Barnabás.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről