Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki keretéből kimaradó Jack Grealish és barátnője, Sasha Attwood a közösségi médiában jelentették be, hogy szülői örömök elé néznek.

A The Sun beszámolója szerint a hírt a Manchester City támadójának barátnője jelentette be az Instagramon, miszerint első gyermeküket várják.

"Az én egyik felem és a te másik feled" – írta a 27 éves modell-influenszer, aki a bejegyzésében egy sokatmondó emoji kíséretében tett rá utalást, hogy kisfiút várnak az egyik legnépszerűbb angol futballistával.

Nem sokkal a bejelentés után az angol válogatottal Eb-elődöntőre készülő Jude Bellingham és Harry Kane is gratulált a City BL-győztes sztárjának a közösségi médiában. Mint ismert, Grealish az angol válogatott bő keretébe még meghívást kapott, de Gareth Southgate végül úgy döntött, hogy nem viszi magával a németországi tornára.

Grealish és menyasszonya, Sasha Attwood 16 éves koruk óta vannak együtt, de csak tavaly költöztek össze, ám decemberben ijesztő pillanatokat kellett a fiatal lánynak átélnie, miután betörtek hozzájuk.

Az angol válogatott szerdán Hollandia ellen lép pályára az Európa-bajnokság elődöntőjében.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről