Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott tegnap éjjel Madrid egyik központi terén, a Plaza de Cibelesen ünnepelt együtt a szurkolókkal. Előtte hivatalos eseményeken is részt vettek a játékosok, többek között VI. Fülöp királlyal, majd Pedro Sanchez miniszterelnökkel is találkoztak, ebből pedig nem kis botrány lett Spanyolországban. A Real Madrid védője, Dani Carvajal ugyanis gyakorlatilag levegőnek nézte a kormányfőt.

A spanyol válogatott napok óta ünnepli az Eb-címét, az együttes a hagyományoknak megfelelően Madrid egyik központi terén, a Plaza de Cibelesen gyűlt össze a szurkolókkal közösen. 

Celebrations for Spanish football team victory at EURO 2024, Dani Carvajal
Dani Carvajal az Eb után is címlapokra került
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Dani Carvajal  megalázó módon hagyta faképnél a spanyol miniszterelnököt

Az ünneplés előtt a szocialista kormányfő Pedro Sánchez a rezidenciáján fogadta a csapatot, ami után most áll a báll Spanyolországban- írja a Mandiner.

A kormányfő egyenként gratulált a játékosoknak, néhány szót váltott is velük, de amikor Carvajal lépett oda hozzá, megállt a levegő. A Real Madrid védője ugyanis rá se nézett, unott arccal fogott vele kezet, és azonnal továbbsétált, megalázva ezzel az ország miniszterelnökét. A Real Madrid BL-győztes védője nem játszotta meg magát a protokoll kedvéért.

Dani Carvajal az Eb-döntőben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy esetben, amikor a játékvezető az angolok ellen döntött, arra biztatta őket, hogy csak sírjanak nyugodtan… És sokaknak nem tetszett az sem, hogy hétfő este félmeztelenül lépett a szurkolók elé - szúrta ki a Magyar Nemzet.

Carvajal egyébként nemcsak a félmeztelen testével került a címlapokra az ünnepkség alatt, hanem a csaőatkapitány, Alvaro Moratának köszönhetően is, aki Jamal Musialát megalázva hívta fel a színpadra a Real Madrid védőjét.

Mint ismert, a spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot. Spanyolország az örökrangsorban Németországot maga mögött hagyva 1964, 2008 és 2012 után negyedszer nyerte meg a kontinensviadalt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről