Vágólapra másolva!
Közzétette a legfrissebb világranglistáját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, a FIFA. A magyar válogatott négy helyet rontva jelenleg a 31. helyen áll.

A magyar labdarúgó-válogatott legutóbb a németországi Európa-bajnokságon lépett pályára, ahol júniusban előbb Svájccal, majd Németországgal, végül Skóciával játszott a csoportjában. Az első két mérkőzését elvesztette a csapat, a svájciak ellen 3-1-re, míg a németek ellen 2-0-ra. Az utolsó csoportmeccsen aztán egy kiélezett találkozón, az Eb-k történetének legkésőbb, rendes játékidőn belül szerzett góljával, Csoboth Kevin 100. perces találatával 1-0-ra verte Marco Rossi együttese a skótokat.

A FIFA legfrissebb rangsorát továbbra is a világbajnoki címvédő, Copa América győztes Argentína vezeti Franciaország előtt. A dobogó harmadik fokára az Európa-bajnok Spanyolország lépett fel, öt helyet javítva legutóbbi pozíciójához képest.

Anglia az Eb-n szerzett újabb ezüstérmével a negyedik helyre jött fel, míg a kontinenstornán lebőgött Belgium három helyet rontva a hatodik pozícióba csúszott.

A magyar válogatott 1518,77 ponttal lett a 31., a 30. Wales kevesebb mint három ponttal van a csapat előtt, míg a 32. Szerbia majdnem 12 ponttal áll mögöttünk. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.