A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Áll a bál a francia sajtó munkatársai és a nemzeti tizenegy között. A csapat tizenegyes rúgó edzését nemcsak felvette egy újságíró, hanem fel is tette azt a közösségi oldalára, ahonnan villámgyorsan továbbterjedt a világhálón.

Rendkívül kínos az eset, ugyanis a videón az látható, ahogy a francia játékosok miképp lövik a büntetőket, azaz 

egy ilyen felvétel segítségével a spanyolok könnyebben felkészülhetnek keddi ellenfelük tizenegyes rúgó technikáiból, ami jelentős előnyt biztosíthat nekik, ha a rendes játékidőt, valamint a kétszer tizenöt percet követően döntetlen lenne az eredmény.

firo : 05.07.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Quarterfinals, 1/4 Finals, M46, Match 46, POR, Portugal - FRA, France
Griezmann kiakadt, de a spanyolok ellen várhatóan csak a kispadon fog kezdeni
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / firo Sportphoto

A franciák sztárja kikelt magából

Antoine Griezmann egész egyszerűen nem kevés iróniával csak annyit írt a korábbi Twiterre, új nevén X-re, hogy "Nagyszerű! Kösz szépen az infót". A 33 éves játékos kiírása hamar népszerű lett, pillanatok alatt 49 000 kedvelés jött a posztra, arról nem is beszélve, hogy a szurkolók sem értik, hogy kerülhetett ki ilyen érzékeny információ a netre. 

Ráadásul a galloknak azért is fájó ez a történet, mert eddig ezen az Európa-bajnokságon nem sok mindent mutattak az ellenfelek kapuja előtt akcióból, ellenben büntető rúgásból már annál többet.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!