Vágólapra másolva!
Hamarosan több poszton is változhat a magyar bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapatának kerete, amely csütörtökön tizenegyesekkel jutott tovább a bosnyák Borac Banja Luka ellen az Európa-ligában. Az FTC hamarosan magyar játékossal erősíthet, Szalai Gábor a hírek szerint hazatér a svájci Lausanne-Sporttól.

Eldőlni látszik, hogy a magyar válogatott kerettag védő, Szalai Gábor hazatér a svájci Lausanne-Sporttól a Ferencvároshoz. Szalai januárban, Kecskemétről igazolt Svájcba, de hajlik a hazatérésre, így hamarosan be is jelenthetik a szerződtetését - értesült az nso.hu.

Szalai Gábor
Szalai Gábor (középen) hamarosan a Fradi játékosa lehet
Fotó: MLSZ

A lap szerint a háttérben közben több játékos jövőjéről is folynak az egyeztetések. 

A középpályás Katona Bálint ismét Kecskemétre kerül kölcsönbe, 

ahogy a 2022–2023-as idényben, amikor az NB I-ben 22 meccsen nyolc gólt szerzett a KTE-ben. A kecskemétiek régóta szerették volna ismét kölcsönvenni a 21 éves, U21-es válogatott játékost, de eddig a Ferencváros nem engedte el, most változs állt be az ügyben, Katona pénteken már orvosi vizsgálaton vehet részt Kecskeméten.

Lengyelországban arról szóltak a hírek, hogy 

az FTC ajánlatot tett a lengyel bajnok Jagiellonia angolai csatáráért, Afimico Pululuért. A Nemzeti Sport azonban úgy tudja, a lengyel klub nem fogadta el az ajánlatot, így a támadó nem érkezik az Üllői útra.

A Pascal Jansennél mellőzött nyolcszoros örmény válogatott Edgar Szevikjan távozása továbbra a téma. Egyes források már biztosra vették, hogy 

a Lokomotiv Moszkvához kerül, de a héten még a Ferencvárossal edzett. Ezzel együtt könnyen elképzelhető, hogy távozik a következő napokban. Hasonló a helyzet tunéziai Mohammed Ben Romdannal is, azzal a különbséggel, hogy vele számol a szakmai stáb, tehát egykönnyen nem mond le róla a klub. 

Az egyiptomi sajtó már hetek óta biztosra veszi, hogy a középpályás 2.3–2.5 millió euróért a helyi Al-Ahlihoz szerződik, a Nemzeti Sport információi szerint azonban a klubok továbbra is egyezkednek a játékosról, az egyiptomiak próbálják lealkudni a 24 éves labdarúgó vételárát.

A felsoroltak mellett több olyan játékos ferencvárosi jövője kérdéses: ide tartozik például a bosnyák Amer Gojak és Stjepan Loncar, a nigériai Anderson Esiti és a ghánai Owusu Kwabena is.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!