Vágólapra másolva!
A portugál labdarúgó-válogatott megőrizte hibátlan mérlegét a Nemzetek Ligájában, Cristiano Ronaldót pedig a győztes gólja után egy szurkoló veszélyeztette.

A Nemzetek Ligája A divíziójának 1-es csoportjában a Portugália-Skócia mérkőzésen Cristiano Ronaldo 1-0-s hátrányban, a második félidő elején lépett pályára. A portugálok ötszörös aranylabdása előtt több helyzet is adódott, és végül a 88. percben az ő góljával fordította meg a mérkőzést a hazai együttes, amely így két forduló után hat ponttal vezeti a csoportját.

Cristiano Ronaldo, portugál válogatott, Nemzetek Ligája, Skócia, szurkoló
A portugál válogatott Cristiano Ronaldo újabb esete egy szurkolóval
Fotó: Patricia DE MELO MOREIRA / AFP

A hosszabbításban még nagyobbá válhatott volna a különbség a két csapat között, egy kontra végén azonban az első gólt szerző Bruno Fernandes bal oldali beadása közben egy szurkoló rohant a pályára, egyenesen Cristiano Ronaldo felé. A drukkert egy biztonsági őr is üldözte, aki először elcsúszott, de végül sikerült azelőtt utolérnie a rajongót, hogy Ronaldóhoz ért volna. A földre vitt embert ezután kivitték a pályáról, miközben Ronaldo közelről nézte az eseményeket.

Az elmúlt időszakban nem ez volt az első alkalom, hogy a portugál válogatott meccsén egy Ronaldóhoz siető szurkoló miatt állt a játék: a törökök elleni Európa-bajnoki csoportmeccs végén egy fiatal rajongó szelfit is készített a focistával.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!