Vágólapra másolva!
Megdöbbentő részletek derültek ki az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatában utánpótlásedzőként dolgozó Helge Rasche haláláról. A Bild információi szerint Lisztes Krisztiánék edzője öngyilkos lett.

Szeptember 5-én autóbalesetben halt meg Helge Rasche, a Lisztes Krisztiánt és Fenyő Noahot is foglalkoztató Eintracht Frankfurt U19-es csapatának edzője. A helyi Hessenschau nevű lap rendőrségi forrásokra hivatkozva korábban annyit írt a balesetről, hogy a 33 éves edző autója letért az útról, majd egy fának ütközött, és Rasche még a helyszínen belehalt a súlyos sérüléseibe. A 2020 óta az Eintracht alkalmazásában állt edző haláláról azóta Németországban újabb részletek derültek ki.

Helge Rasche, Eintracht Frankfurt, Lisztes Krisztián
33 éves korában meghalt Helge Rasche, Lisztes Krisztiánék csapatának, a német Eintracht Frankfurtnak az U19-es edzője
Fotó: x.com/skorsevertr

Német sajtóhírek szerint öngyilkos lett Lisztes Krisztiánék edzője

A Bild kedden számolt be arról, hogy a lap információi alapján Rasche nem baleset, hanem öngyilkosság áldozata lett. 

Még a halála előtt az edzőt feljelentették, amiért pornográf tartalmat küldött: meztelen fényképeket osztott meg egy másik csapat valamely játékosával. 

Ennek következtében házkutatást tartottak nála, és több eszközt, köztük adathordozókat is lefoglaltak a lakásában. A Bild úgy tudja, Rasche ezt követően ült autóba, és lett öngyilkos.

Az Eintracht Frankfurt annyit reagált a Bild érdeklődésére, hogy nem közöl információt, ilyen jellegű ügyben a hatóságokhoz forduljon a lap. A haláleset miatt a Frankfurt és a Darmstadt közötti U19-es mérkőzést törölték a német ifjúsági bajnokságban.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Kapcsolódó cikkek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!