Élő:

Lehetetlen helyen napozott Cristiano Ronaldo - fotó

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo warms up before the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between Club Atletico de Madrid and Juventus FC at the Wanda Metropolitan stadium in Madrid on February 20, 2019. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
A jelek szerint próbálja kiheverni a labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő odavágóján az Atlético Madridtól elszenvedett 2-0-s vereséget Cristiano Ronaldo. Habár a hétvégi bajnokin 1-0-ra legyőzték a Bolognát, a BL-zakót nem feledteti az eredmény. Ráadásul a Juventus portugál csillaga magánéleti gondokkal is küzd, édesanyjánál nemrég mellrákot diagnosztizáltak, így érthető, hogy próbálja kihasználni a nyugalmas perceket. Most épp egy kis napozással.

Az Instagramjára feltöltött fotóhoz írt szöveg szerint igyekszik feltölteni D-vitamin-raktárait, amit elsőre meglehetősen furcsának tűnő helyen, egy hatalmas zongora előtt ejt meg félmeztelenül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vitamina D selfie time ahahaha

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

A képet alaposabban megvizsgálva azonnal kiderül, hogy valószínűleg a nappalijához kapcsolódó teraszon élvezi a napsütést. Megmutatva természetesen hasa összes, kemény munkával kidolgozott kockáját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!