Tragédia árnyékában: így változtak meg a Bűbájos boszorkák egykori színésznői - képek

charmed
Fotó: WB/Photofest
Vágólapra másolva!
1998-ban debütált a sokak által kedvelt fantasy sorozat, a Bűbájos boszorkák, eredeti címén Charmed, mely a Halliwell nővérek életét követte nyomon, akiknek a kezdetekben fény derül különleges képességeire, mely később sokszor komoly bajba sodorja őket. A nővéreket a Beverly Hills 90210-ből is ismert Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano, majd később Rose McGowan alakították. Lássuk, hogyan változtak meg az évek alatt a népszerű színésznők, és mi történt velük az elmúlt években!
Vágólapra másolva!

Sokan követték figyelemmel a Bűbájos boszorkákat, melyet 1998-tól 2006-ig sugárzott a The WB csatorna, összesen nyolc évad készült belőle. A 178 epizódjával, a Bűbájos boszorkák volt a második leghosszabb drámasorozat a csatornán, és 2006-ban ez lett a leghosszabb ideig futó egyórás televíziós sorozat, amelynek kizárólag női főszereplői voltak, majd ezt 2012-ben csak a Született feleségeknek sikerült megelőznie.

charmed
A Bűbájos boszorkák ikonikus háza
Fotó: Shutterstock/Maks Ershov

2024 év elején kirobbant egy hatalmas vita a főszereplők között, amikor Combs és Shannen Doherty leleplezték Alyssa Milanót, akinek viselkedése megnehezítette a közös munkát, és elmondták, hogy ő rúgatta ki annak idején Dohertyt a sorozatból, akit a harmadik évad végén kiírtak a történetből a karaktere halálát követően. Különös, hogy a később csatlakozó Rose McGowan is a két kolléganőjének ad igazat, valószínűleg neki is rossz tapasztalatai voltak Milanóval kapcsolatban. Azóta készült a sorozatból egy feldolgozás 2018-ban, de más szereplőkkel és karakterekkel a The CW csatornán.

charmed2018
A Bűbájos boszorkák feldolgozásának főszereplői
Fotó: CW

Shannen Doherty

A színésznőt egész fiatalon ismerte meg a közönség a Beverly Hills 90210 Brendájaként, amiben szintén hasonló sorsa volt, mint a Bűbájos boszorkákban, csak itt Tori Spelling intézte el az elbocsátását az apjánál, Aaron Spellingnél, aki a sorozat producere volt. Később az ilyen incidensei miatt szerzett rossz hírnevet, állítólag elviselhetetlen a természete, sokakkal összeveszett már az évek során. A Prue Halliwelt alakító színésznő ezt követően is számos sikeres produkcióban feltűnt az évek során, azonban súlyos daganatos betegsége óta visszavonult.

Shannen Doherty
Shannen Doherty a Bűbájos boszorkákban első három évadában alakította Prue Halliwellt
Fotó: Shannen Doherty Facebook

Az 52 éves színésznő még 2015-ben osztotta meg, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, ami négy év múlva, 2019-ben kiújult, és már a negyedik stádiumban van. Időnként beszámol az állapotáról, korábban megrázó bejegyzést tett közzé egyik agyműtétjét követően, ahol borzalmas állapotban volt látható. A színésznő felkészült a halálra, megtörten nyilatkozott a betegségről, mely okán egy podcastet is indított, "Let’s be clear", azaz Tisztázzunk valamit címmel, amiben sokat beszél a problémákról. 

Shannen Doherty
Shannen Doherty 2015 óta küzd a rákkal, már a negyedik stádiumban van, felkészült a halálra is
Fotó: AFP

A színésznőnek nem születtek gyerekei, de háromszor is férjhez ment. Harmadik férjétől hivatalosan csak halála előtt vált el.

Nehéz szívvel erősítem meg Shannen Doherty színésznő halálhírét. Július 13-án, szombaton elvesztette a harcot a rákkal szemben, miután hosszú évekig küzdött a betegséggel

 - erősítette meg Doherty régi publicistája, Leslie Sloane a People magazinnak adott exkluzív nyilatkozatában július 14-én, vasárnap.

Bár nem volt felhőtlen a viszonyuk, a színésznőtől kolléganője Alyssa Milano is elbúcsúzott. 

Alyssa Milano

Milano a '80-as évekre Amerika ünnepelt gyereksztárja volt, és leginkább az ABC csatorna Ki a főnök? című sorozatából vált ismertté, melyben Samantha Micellit alakította. A Bűbájos boszorkákban ő alakította a legfiatalabb nővért, Phoebe Halliwellt, akinek szuper ereje a jövőbe látás és a megérzések voltak. Alyssa Milano a Melrose Place című sorozatban is feltűnt Jennifer Mancini szerepében. Az 51 éves színésznő a mai napig aktív, legutóbb a Netflix Brazen, azaz Arcátlan című thrillerének főszerepében láthatták viszont a nézők. Az év elején volt kínos vitája egykori kolléganőivel, akik leleplezték, hogy annak idején az ő jóvoltából távolították el Shannen Dohertyt a sorozatból, ezt Holly Marie Combs mondta ki Doherty podcastjében.

Alyssa Milano, Shannen Doherty, Charmed
Alyssa Milano rúgatta ki Shannen Dohertyt a sorozatból, a mai napig feszült köztük a viszony
Fotó: WB

Később egy rendezvényre sem kísérték el, ahol egyedül kellett tisztáznia a helyzetet. Aztán Instagram-oldalán is közzétett egy nyilatkozatot, melyben elnézést kért a sorozat rajongóitól, és remélte, hogy nem okoztak túl nagy csalódást számukra. Milano 2009-ben ment másodjára férjhez David Bugliarihoz, akitől két gyereke született azóta. A színésznő a terhességek után nagyon megváltozott, egy időben elhanyagolta megjelenését, elhízott, de mára újra visszanyerte régi formáját. Bár Dohertyt kiáltották ki Hollywoodban kiállhatatlan természetnek, mégis Milano volt az, aki két kolléganőjével is nyilvánosan összeveszett, ugyanis a később csatlakozó McGowannel is többször nyilvánosan támadták egymást.

Alyssa Milano
Alyssa Milano és családja
Fotó: Alyssa Milano Instagram

Holly Marie Combs

A középső nővér, Piper szerepében ismerhette meg jobban a közönség Holly Marie Combst, aki a történet szíve és lelke volt, karakterének kiemelten fontos szerepe volt az egész show végkifejlete szempontjából, bár egyszer úgy nyilatkozott, hogy fárasztó volt számára ez a szerep, mert nagyon más személyiség a való életben.

Holly Marie Combs
Holly Marie Combs a Bűbájos boszorkákban Piper szerepében
Fotó: Pinterest

Az ötvenéves színésznő nagyon jó barátnője Shannen Dohertynek, akiért nemrég nyilvánosan is kiállt, hogy tisztázza a kirúgásának körülményeit. Combs háromszor is férjhez ment, második házasságából három gyereke született. Ismertebb szerepei közé tartozik a Hazug csajok társaságában Ella Montgomery szerepe, melyben az egyik főszereplő, Aria édesanyját alakította 2017-ig. Jelenleg a House of Halliwell podcastben hallható mely a Bűbájos boszorkák történetét dolgozza fel, és a sorozatbeli férjével és fiával, azaz Brian Krause-al és Drew Fullerel dolgoznak együtt.

Holly Marie Combs
Holly Marie Combs és családja a színésznő 3. esküvőjén
Fotó: Holly Combs Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!