Meztelenül pózol a hosszú combú olimpiai bronzérmes kosaras

Liz Cambage
Liz Cambage, az ausztrál női kosárválogatott centere aranyérmet nyerne a tokiói olimpián
Vágólapra másolva!
Liz Cambage, az ausztrál női kosárválogatott centere aranyérmet nyerne a tokiói olimpián. Azonban, ha mégsem járna sikerrel és a kosárlabdázással nem jutna fel a csúcsra, akkor sem kell elkeserednie, mert modellként is szép karrierje lehet.

A 29 éves Liz Cambage nigériai apától és ausztrál anyától született Londonban, de mivel három hónapos korábban elváltak a szülei, ő az édesanyjával Ausztráliába költözött. Időközben alaposan megnyúlt, kosárlabdázni kezdett, és szerződést kapott az Egyesült Államokban.

„Ott centerként érvényesültem a 203 centis magasságommal, hiszen a WNBA-ben 53 pontot dobtam a Las Vegas Aces színeiben a New York Liberty ellen, amivel enyém a pontrekord - nyilatkozta a Playboynak Cambage, aki a Bonds Australia kérésére elvállalt egy fehérnemű fotósorozatot, ami pénzügyi helyzetét is javította.

Az ausztrál kosaras maga alatt volt, amikor tavaly kiderült, hogy egy évvel elhalasztják a tokiói olimpiát, mostanra viszont összeszedte magát. Újra kőkeményen edz, mert szeretné túlszárnyalni a 2012-es londoni olimpiai bronzérmét és a 2018-as vb-n megszerzett ezüstérmét.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről