Élő közvetítés
Németország
ÉLŐ
Dánia
Vágólapra másolva!
A németországi labdarúgó Európa-bajnokságról kiesett lengyel válogatott fiatal sztárját, Michal Skórast a hihetetlenül szexi barátnője vigasztalhatja.

A lengyel labdarúgó-válogatott már biztos kiesőkét várhatta a franciák elleni utolsó csoportmeccset, ahol meglepetésre 1-1-es döntetlent értek el Robert Lewandowskiék. A 68. percben csereként állt be az osztrákok és a hollandok elleni meccset kihagyó Michal Skóras, aki pályafutása során először léphetett pályára Európa-bajnokságon. A belga Club Brugge fiatal támadója ugyan nem tudta góllal segíteni csapatát, de a lefújás után a lelátón ülő barátnője így is megjutalmazta egy csókkal.

A 24 éves szélső kedvese, Ada Mizgalska Hamburgba, Berlinbe és Dortmundba is elkísérte a lengyel csapatot. Skóras és Mizgalska már több mint négy éve alkot egy párt, és a szerelmük mellett a futball iránti szenvedélyük is összeköti őket, ugyanis a fiatal lány rajong a fociért.

A 22 éves szőke szépség, aki influenszerként vált híressé – Lewandowski párja mellett – az egyik legnépszerűbb a lengyel futballistafeleségek között. Mizgalska korábban taekwondózott és komoly sikereket is elért Lengyelországban, de világbajnokságon is szerepelt. Azóta modell-karrierbe kezdett, az Instagramon – ahol közel 40 ezer követője van – pedig gyakran oszt meg magáról bikinis képeket. 

ada mizgalska
ada mizgalska
ada mizgalska
ada mizgalska
ada mizgalska
ada mizgalska

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről