Vágólapra másolva!
Mint ismert, a spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elvesztő angol csapatot. A spanyolok 17 éves sztárját, Lamine Yamalt választották a torna legjobb fiatal játékosának a 2024-es Európa-bajnokságon, de a nagy ünneplés közben a finálé után után nagy hibát követett el.

Ami a meccset illeti, a nem túl mozgalmas és izgalmas első félidő után a második legelején Nico Williams juttatta előnyhöz a spanyolokat a berlini fináléban. 

Spain v England: Final - UEFA EURO 2024.
Lamine Yamal nem volt körültekintő az ünneplés pillanatiban 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto

A szigetországiak a csereként beállt Cole Palmer pontos lövésével a 73. percben egyenlítettek, a nyerőember viszont a spanyolok cserejátékosa, Mikel Oyarzabal lett, aki négy perccel a rendes játékidő vége előtt döntötte el az összecsapást. Ezt követően jöhetett az ünneplés, amelybe Lamine Yamalnak "köszönhetően" egy kis baki csúszott.

Az ünneplés természetesen a hőn áhított trófea felemelése is folytatódott, Yamal pedig élőben közvetítette Instagram-oldalán az öltözői pillanatokat is, hogy megmutassa, hogy ünnepelnek a színfalak mögött.

 

Carvajal fenekét egy világ láthatta
Fotó: The Sun

A 17 éves focista - akit több mint 13 millióan követnek - énekelni és táncolni kezdett a csapattársaival - szúrta ki az Express.  

Yamal azonban kezdő hibát követett el, miközben az öltözőből videózott, amikor a videó hátterében meztelenül mutogatta több csapattársát is. A hírek szerint mintegy 500 ezren látták élőben többek között Dani Carvajal meztelen fenekét is.

Az ünnepi hangulatban nem valószínű, hogy mérgesek lesznek rá a csapattársak, de óvatosabbnak kell lennie a jövőben, amikor élő közvetítést akar csinálni. A videót azóta törölte a játékos, de szemfüles rajongók így is mentettek le pillanatokat az esetről. A The Sun videója ide kattintva tekinthető meg. 

" Lamine Yamal 500 ezer ember előtt mutatja meztelenül csapattársait az Instagramon élőben?" - tette fel a kérdést az egyik követő. "Mindenki meztelenek ezekben az öltözőkben?" - kérdezte egy másik.

Spanyolország az örökrangsorban Németországot maga mögött hagyva 1964, 2008 és 2012 után negyedszer nyerte meg a kontinensviadalt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Mindent egy helyen az Eb-ről