Vágólapra másolva!
Különleges képgalériát jelentetett meg csatáráról, Kirchner Krisztiánról a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (NB II) szereplő Kozármisleny FC. A játákos remek szezont zárt az NB II (társ)gólkirályaként, majd a magánéletben is révbe ért, ugyanis megnősült.

A 31 éves kozármislenyi játékos – aki 18 góllal, a Vasas-focista Tóth Milánnal holtversenyben gólkirályi címet nyert – a közelmúltban vette feleségül szerelmét, Bíró Rebekát - szúrta ki a Ripost.

Kirchner Krisztián
Megnősült Kirchner Krisztián
Fotó: Kozármisleny FC

Megnősült az NB II-es gólkirály

Stílusosan a futballpályán is készültek képek az ifjú párról. 

A fotók között látható például, hogy az arán is stoplis cipő volt.

"Elkelt a gólkirály! Labdarúgónk, Kirchner Krisztián megnősült, menyasszonyával Bíró Rebekával június végén keltek egybe – a lakodalomra természetesen hivatalosak voltak csapattársak és a stáb is! Köszönjük, hogy megoszthatunk pár csodás fotót, amelyek hol máshol készültek volna, mint stadionunkban. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!!" – olvasható a fotók mellett.

Kirchner Krisztián korábban többek között a Kaposvár, a Baja, a Siófok és a Tiszakécske együttesében is megfordult. Egyértelműen a jelenlegi klubjában megy neki a legjobban, ahol 93 mérkőzésen már 23 gólnál és 12 gólpassznál jár. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 


 

Mindent egy helyen az Eb-ről