Vágólapra másolva!
Szerda reggel Skóciában letartóztatták Jay Emmanuel-Thomas profi focistát, miután személye kapcsolatba hozható azzal a két nővel, akik bőröndökben próbáltak 600 ezer fontnyi, azaz közel 300 millió forintnyi kannabiszt Angliába csempészni.

A 33 éves focista ajtaján reggel 8-kor kopogtattak a Scotland Yard munkatársai Gourockban, a Glasgow-hoz közeli otthonában. Emmanuel-Thomast ezt követően bilincsben vitték el.

Az egykori Arsenal-nevelés csatár, aki korábban megfordul a skót élvonalbeli Livingstonban és Aberdeenben is, jelenleg a másodosztályú Greenock Morton focistája. De a rendőrségnek nem ez a problémája vele. 

Hanem az, hogy még szeptember 2-án letartóztattak két nőt a londoni Stansted repülőtéren, akik Bangkokból érkeztek a brit fővárosba, bőröndjeik pedig mintegy 600 ezer font (kb. 280 millió forint) értékű kannabisszal voltak kibélelve. Pontosabban más nem is nagyon volt bennük...

A 28 és 32 éves nők nem sokáig mutattak ellenállást, alighanem gyorsan bemártották Emmanuel-Thomast, aki így került a rendőrség látókörébe. A két nőt őrizetbe vették, őket drog behozatalával vádolják, és október 1-jén állnak bíróság elé, míg Jay Emmanuel-Thomasnak már szeptember 19-én jelenése lesz a carlisle-i törvényszéken - számol be az STV News honlapja.

Kapcsolódó hírek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!