Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Manchester United egykori sztárját, a korábbi brazil válogatott Anderson letartóztatták, amiért nem fizette a gyerektartást. A már visszavonult focista 45 000 fonttal (körülbelül 21 millió forint) tartozik, ezért börtönbe kerülhet.

A Manchester United korábbi középpályását azért tartóztatták le, mert nem fizette a gyerektartást. 

Anderson, Manchester United
A Manchester United korábbi focistája, Anderson megint nagy bajban van
Fotó: ANDREW YATES / AFP

Anderson börtönbe kerülhet

A 36 éves játékosnak Porto Alegre városának börtönébe kell leülnie a büntetését, hacsak nem fizeti ki 45 000 fontot, amellyel tartozik a két gyerek után.

A brazil GE értesülése szerint múlt héten csütörtökön döntött a korábbi focista büntetéséről a helyi bíróság, ám csak most került nyilvánosságra az ügy. A lap megkereste az ex-játékos ügyvédjét, aki azonban nem nyilatkozott, mivel az eljárás bírósági titoktartás alatt áll.

Ha Anderson kifizeti az adósságot, az elfogatóparancsot visszavonják. A nyolcszoros brazil válogatott Andersonnak - aki négyszer nyerte meg a Premier League-et a Man Uniteddel, miután 2007 júliusában a Portótól az angol klubhoz szerződött - az Irmao Miguel Dario börtönben kell letöltenie a 30 napos büntetését.

A GZH nevű brazil hírportál szerint felkínálták neki azt a lehetőséget, hogy a börtönben töltött idejét "félig nyitott" rendszerben töltse le, ahol napközben a börtönön kívül dolgozhat vagy tanulhat, de éjszaka vissza kell térnie aludni.

A Porto és az MU mellett olasz Fiorentinában, illetve hazájában többek között a Gremióban és az Internacionalban is megfordult focista 31 évesen vonult vissza.

Andersont ékkel ezelőtt kriptocsalással gyanúsították, a focista volt egyike annak a 8 embernek, akit egy 6,5 millió dolláros pénzmosási ügylethez kapcsoltak. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!