Vágólapra másolva!
A 2024/2025-ös idénytől megújult a labdarúgó Bajnokok Ligája, az elitsorozatban az alapszakasz váltotta fel az eddigi csoportkört, a végső győzelemért immár 36 csapat küzd. A BL-szezon kezdetével a tv-képernyőkre az egyik legdögösebb műsorvezetőnő, a bikinimodellként is hihetetlenül népszerű Eva Murati is visszatért, hogy hétről hétre lenyűgözze a rajongókat.

A labdarúgó Bajnokok Ligája 2024/2025-ös szezonjának kezdetével az őrjítően szexi albán bombázó, a 29 éves Eva Murati is visszatért a képernyőkre a szurkolók legnagyobb örömére. 

Az Európa királynőjének becézett szépség a hazájában 2017 óta a BL házisszonya, emellett bikinimodellként is nagyon sikeres, 

korábban pedig színészkedéssel is foglalkozott.

Az Instagramon közel egymilliós követőtáborral rendelkező bombanő visszatérésének szinte jobban örülnek a rajongók Albániában, mint annak, hogy újra BL-meccseket nézhetnek. Murati még azokat is képes a TV elé ültetni, akik nem kifejezetten élnek-halnak a futballért, a közösségi médiában pedig gyakran lepi meg követőit szexi fotóival. A nyári foci-Eb idején - miután Albánia már kiesett - egészen vadító képeket osztott meg a nyaralásáról, mely során apró bikiniben mártóztatta meg tökéletes testét a medencében.

Albánia legszexibb nője 18 éves kora óta dolgozik a médiában, a rajongói pedig abban bíznak, hogy Murati még hosszú ideig lesz a legrangosabb európai kupasorozat háziasszonya.

Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati
Eva Murati

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!