Vágólapra másolva!
Nemzetek Ligája B divíziójának 3. fordulójában Norvégia 3-0-ra győzte le Szlovénia legjobbjait csütörtök este. A találkozón két találatig jutott a Manchester City világsztár támadója, Erling Haaland, aki ráadásul nagy bejelentést is tett a siker után.

A Premier League-ben szereplő Manchester City Norvég támadója a 7., és az 52. percben is eredményes tudott lenni Szlovénia ellen, a norvég válogatott pedig könnyed, 3-0-s sikert aratott.

Erling Haaland
Erling Haaland apa lesz? 
Fotó: Erling Haaland/Instagram

Erling Haaland apa lesz? 

Haaland ráadásul közben egy hatalmas örömet is bejelentett, méghozzá, hogy apa lesz. Legalábbis erre utal, hogy a labdát meze alá rakta, mintha terhespocakot utánozna, és mellé az ujját szopta.

A norvég világklasszis az esetről készült fotót az Instagram-oldalán is megoszotta, ráadásul mellé két kis piktogramot is tett, amelyen 

egy babafej és egy "hamarosan" felirat látható. A bejegyzéshez már Haaland jó barátja, Szoboszlai Dominik is hozzászólt, a magyar válogatott csapatkapitánya egy piros szívecskével jelezte, hogy nagyon örül a hírnek.

Már ha csak nem a bolondját járatja a világgal a csatár, aki nagy mókamester hírében áll, emiatt sok kommentelő is úgy gondolja, hogy csak mindenkit át akar verni. Mindenesetre Haaland gyönyörű barátnője, Isabel Haugseng Johansen egyelőre nem erősítette meg, hogy várandós lenne. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!