Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Liverpool magyar focistája, Szoboszlai Dominik a közösségi oldalán tudatta a világgal, hogy megkérte a gyönyörű szerelme, Buzsik Borka kezét, aki természetesen igent mondott. A lánykérés után Szoboszlai Dominik is visszatért az angol klubjához, ahol a csapattársak sem hagyták szó nélkül a nagy pillanatot, Andy Robertson még szerenádot is adott.

Szoboszlai Dominik szerda esete közölte, hogy eljegyezte a kedvesét, Buzsik Borkát és az erről szóló Instagram-bejegyzését hamarosan gratulációk százai árasztották el.

Football: Friendly - Karslruhe v Liverpool, Szoboszlai Dominik
 Szoboszlai Dominik szerenádot kapott Roberstontól 
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Szoboszlai Dominik szerenádot kapott a Liverpoolnál

A magyar válogatott csapattársak mellett sorra gratuláltak a világsztárok is a friss jegyeseknek. A válogatott szünetet követően pedig a játékosok visszatértek a klubjaikhoz, Szoboszai Dominik is a Liverpoolhoz, ahol ugyancsak téma vot a lánykérés.

A 23 éves magyar középpályás csapattársa, a mókamesterként is ismert Andy Robertson rögtönzött Taylor Swift-dallal kedveskedett Szoboszlainak: "Marry me szoboszlai you'll never have to be alone" - énekelte a skót válogatott focista, azaz Gyere hozzám Szoboszlai, és soha nem kell egyedül lenned".

Végül a videó végén Robertson nagy örömmel tudatta a világgal, hogy Szoboszlai nem tudott ellenálni a szerenádnak és igen mondott.

Az tehát a videóból is kiderül, hogy a Liverpoolnál nagyon jó hangulatban készülnek a vasárnapi, 17.30-kot kezdődő Chelsea elleni PL-rangadóra.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!