Vágólapra másolva!
A Manchester United korábbi sztárja, a jelenleg a francia élvonalban szereplő Olympique Marseille-ben focizó Mason Greenwood a második gyermekét várja a párjával. Úgy néz ki, a korábban nemi erőszakkal vádol játékos élete kezd újra egyenesbe jönni.

A Manchester United korábbi sztárja, Mason Greenwood ismét apa lesz, ugyanis a második gyermekét várja a párja, Harriet Robson.

Mason Greenwood
Mason Greenwood újra apa lesz
Fotó: Mason Greenwood/Facebook

Második gyerekét várja Mason Greenwood

A pár tavaly júliusban köszönhette a lányukat, Summert, most pedig jövőre jöhet az újabb gyerek

 - értesült a The Sun.

Egy forrás a következőket mondta a lapnak:

„Mason sokat fejlődött az elmúlt néhány évben, különösen azóta, hogy apa lett. Ő és Harriet élvezik az életet, és sokkal nyugodtabbak a pályán kívül, ami azt jelenti, hogy a játékára tud koncentrálni."

A 23 éves Greenwood júliusban írt alá ötéves szerződést a Marseille-el, miután a francia klub 26 millió fontot fizetett érte a Manchester Unitednek. Az előző szezont még a spanyol Getafénél töltő támadó kálváriája 2022 januárjában kezdődött, amikor nemi erőszak vádjával letartóztatták, az angol klubnál pedig ki is tették a keretből. A vádakat később ejtették. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!