A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egyre nagyobb veszélyben az olimpia: újabb koronavírusos betegeket találtak

Tokyo 2020 Security Check point Corona Coronavirus Covid-19 Japan Japanese Olympic Logo Olympics Tokyo Tokyo 2020 Tokyo 2020 Logo Tokyo 2020 branding Yoyogi National Stadium body temperature measurement covid Horizontal OLYMPIC GAMES VIRUS
Japanese Self Defense Forces on duty at the Yoyogi National Stadium on July 19, 2021. - 20210719_PD5999 (Photo by Stanislav Kogiku / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olimpia első napján (ma már vannak selejtező versenyek több sportágban, bár hivatalosan csak pénteken kezdődnek a játékok) nyolc újabb, a játékokhoz köthető pozitív koronavírustesztet regisztráltak Tokióban, köztük egy sportolóét. Utóbbi nem az olimpiai faluban lakik.
Vágólapra másolva!

A szervezők szerda reggeli bejelentésével - július 1-től számítva - négy prefektúrában 75-re nőtt a fertőzöttek száma.

A mostani nyolc közül az olimpiai faluban egy pozitív teszt született, egy rendezőé, akinél 12 kontaktszemélyt derítettek ki.

A csehek közölték, hogy a strandröplabdázó Ondrej Perusic után - akinek az esete hétfőn vált ismertté -, a női páros edzője, Simon Nausch is fertőzött lett.

A tokiói olimpia szervezőbizottságának ügyvezetője kedden nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a koronavírusos esetek miatt az utolsó pillanatban törlik az ötkarikás játékokat, amelynek a nyitóünnepségére pénteken kerül sor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!