Vágólapra másolva!
Óriási tömegverekedés robbant ki a Philadelphia Phillies - Tampa Bay Rays baseballmeccsen, miután a vendég csapat dobója, nehezen tudta feldolgozni, hogy a hazaiak elrontják a játékát.

Edwin Ucetát, a Tampa Bay dominicai dobóját és mezőnyjátékosát kizárták a Philadelphia Phillies elleni meccse, miután a beszámolók szerint annyira felhúzta magát azon, hogy parádéznak ellene a Phillies ütői, hogy egy dobással szándékosan eltalálta Nick Castellanost a hazaiak ütőjátékosát a profiliga, vagyis az MLB csütörtöki meccsén. Miután az egyébként nem feltétlenül a tisztaságáról híres baseballban ez az egyik legsportszerűtlenebb cselekedett, természetesen azonnal kiürült mindkét kispad, mindenki rohant bunyózni a tetthelyre.

Sajnos vagy szerencsére igazi verekedés végül nem tört ki, a csapatok letudták egy kis lökdösődéssel a balhét. Ucetát viszont azonnal lezavarták a pályáról a bírók, nem is térhetett vissza, majd a ligától is kapott egy három meccsre szóló eltiltást, amit pár órával később két mérkőzésre csökkentettek.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!