A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Óva intették a gamereket a GTA VI-tal kapcsolatban

grand theft auto vi gta 6 videojáték
Lucia és Jason, a Grand Theft Auto VI főszereplői
Fotó: Rockstar Games
Vágólapra másolva!
Próbálja hűteni a kedélyeket a Rockstar Games korábbi fejlesztője.
Vágólapra másolva!

A tervek szerint elsőként konzolokra várhatóan 2025 őszén befutó Grand Theft Auto VI potenciálisan minden idők legtöbbek által várt játéka, így precedens nélküli nyomás alatt áll a Rockstar Games gárdája, hogy a minőségét tekintve megugorja a gamerek által mostanra a csillagokig emelt lécet.

Erre figyelmeztetett most a Rockstar Games korábbi fejlesztője egy interjú során. Obbe Vermeij a harmadik és negyedik rész közti korszakban dolgozott a Grand Theft Auto játékszérián, 2009-ben hagyta ott a Rockstart, és semmiféle belsős információval sem rendelkezik a jelenleg készülő hatodik részéről.

A GTA VI leleplező trailerét természetesen látta, és állítása szerint lenyűgözte, azonban ha már lehetőséget kapott rá, akkor figyelmeztette a gamereket: ne legyenek irreális elvárásaik a játékkal szemben. Véleménye szerint az ötödik rész óta nem fejlődött annyit a technika, hogy következő rész akkora műszaki előrelépés legyen, mint amit például GTA San Andreas és a GTA IV között tapasztaltak a gamerek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!