Tarol a HONOR Magic V3 Európában

Vágólapra másolva!
Kiválóan teljesített első napjaiban a már Európa több országában is kapható HONOR Magic V3. A Magyarországra október 1-jén érkező eszköz megjelenése első napján 56%-kal több eladást produkált, mint elődje, a HONOR Magic V2. A készletek kifejezetten korlátozottá váltak, de újabb, nagyobb szállítmány várható a napokbanm, jelentette sajtóközleményben a vállalat.
Vágólapra másolva!

Az év elején Európában bevezetett HONOR Magic V2 hatalmas siker volt a hajlítható okostelefonok terén. A vadonatúj HONOR Magic V3 a világ legvékonyabb, befelé hajlítható telefonja, amely még jobb tartóssággal, akkumulátorral, kijelzővel és AI-élménnyel várta a fogyasztókat szeptember 5-én Európa legnagyobb szórakoztatóelektronikai vásárán, a berlini IFA-n. A készülék eddig jelentős elismeréseket kapott a vezető globális technológiai médiumoktól, és számos Best in Show díjat nyert. Az Origo cikke szerint is a legjobb a kategóriájában.

Honor Magic V3
Fotó: Origo

Kai Bai, a HONOR regionális menedzsere így fogalmazott: A HONOR Magic V3 egyszerűen újraírja a szabályokat, és örömmel látjuk, hogy az ügyfelek ugyanolyan izgatottak, mint mi, hogy a kezükbe vegyék legújabb hajlítható készülékünket. Az is nagyszerű, hogy a kategória iránti kereslet továbbra is növekszik, és büszkék vagyunk arra, hogy a HONOR ilyen típusú innovációkra képes.

A HONOR Magic V3 az elődjeinél nagyobb strapabírósággal, hatékonyabb akkumulátorral, fejlettebb kijelzővel és innovatívabb AI-élménnyel érkezik. A készülék összehajtva csupán 9,2 mm, a tömege 226 g. A 6,43”-os külső kijelzővel és a 7,92”-os belső, hajlítható képernyővel felszerelt V3 kettős felhasználási élményt nyújt: egyszerre telefon és tablet. 

Honor Magic V3
Honor Magic V3
Fotó: Origo

A HONOR Magic V3 fejlett 5150mAh-s harmadik generációs szilícium-szén akkumulátorral rendelkezik, ami támogatja a 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli HONOR SuperCharge töltést. Az innovatív HONOR Falcon kamerarendszerrel, amely egy 50MP-es periszkópos telefotó kamerát, egy 50MP-es fő kamerát és egy 40MP-es ultraszéles kamerát tartalmaz, a készülék kiváló képminőséget ígér.

Az biztos, hogy nem csak a készülék tulajdonságai, de már a reklámkampánya is feszegeti a határokat: a megjelenés előtt a nagy riválisnak üzentek, amitől sokaknak felment a vérnyomása, a berlini bemutató alatt pedig egy rendhagyó, mozgó reklámfelirattal emelték ki a készülék pozitívumait, a dicséreteket pedig nem akárkiktől kapták. A készülék Magyarországon október 1-jén jelenik meg, fekete és zöld színekben. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!