Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Újra találkozgatnak a Házasság első látásra szereplői

Dávid Petra, Házasság első látásra
Dávid Petra flamingók közt
Fotó: Instagram/Dávid Petra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplői többször tettek már tanúbizonyságot arról, hogy jó kapcsolatban állnak egymással. Petra és Enikő most új, közös videóban jelentkezett be, a követők legnagyobb örömére.
Vágólapra másolva!

Dávid Petra és Horváth Enikő a reality-ben ismerték meg egymást, az azóta eltelt időben többször is találkoztak már. A szereplők sosem titkolták, hogy megmaradt a jó viszony, amelyről most ismét meggyőződhetünk Petra legfrissebb bejegyzéséből - írta a Bors. 

Lányos bulit tartottak

Petra személyi edzőként dolgozik és rendkívül jó viszonyban van a vendégeivel. A vendégeimmel töltöm a legtöbb időt napközben, legtöbbjükkel bizalmas viszonyban vagyok. A mostani alkalom úgy jött, hogy két lánnyal megbeszéltem, hogy elmegyünk a Balatonra,

 mindenkinek volt saját története szerelmi ügyben.

 Én a noszvaji hétvégéről meséltem, volt mit - kezdte sejtelmesen Petra.

Tudnak egymásról a szereplők

Petra a lapnak elmesélte, hogy a Házasság első látásra szereplő tényleg jóban maradtak egymással. Nyilván különbözőek a kapcsolatok, nem mindenki ugyanolyan szorosban van egymással, én például Bogival nagyon jókat tudok beszélgetni, de Encivel és Gyöngyivel is jóban vagyunk, Enci többször is aludt már nálam, mindenki nagyon aranyos - mondta a Borsnak.

Gyöngyi Kornéliával lett szoros barátságban, ősszel is mennek majd Tunéziába nyaralni. 

Többször is beszéltük már ki a férfiakat, mindenkinek vannak történetei a férfiakkal, zajlik az élet.

 Gerivel hetente szoktam beszélni, Andris pedig most kicsit elfoglaltabb lett, amióta felvállalta a barátnőjét. Jánossal nem szoktam beszélni, Laci pedig teljesen eltűnt. Róla azóta, hogy véget értek az adások, semmit nem tudunk, ő ezt tudatosan így szerette volna. Ő az egyetlen szereplő, aki teljesen kimaradt a társaságból.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről