Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Jamie Foxx több mint egy év után beszélt először rejtélyes betegségéről

Jamie Foxx
Jamie Foxx 2024 márciusában
Fotó: Kayla Oaddams / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Jamie Foxx először beszélt nyilvánosan a rejtélyes betegségről, ami miatt majdnem meghalt tavaly áprilisban.
Vágólapra másolva!

Jamie Foxx először szólalt meg a betegségéről, ami miatt tavaly áprilisban hirtelen kórházba került, majd jó időre eltűnt a nyilvánosság elől. Az Oscar-díjas színész tavaly decemberben már elmondta, hogy nagyon szenvedett, halálközeli élménye is volt, arról azonban egészen mostanáig nem beszélt, hogy milyen jellegű volt a betegsége.

Jamie Foxx most Phoenix belvárosában mesélt egy kis csoportnak arról, hogy a pokoljárása egy egyszerű fejfájással indult: 

kért egy fájdalomcsillapítót, utána a következő 20 napra egyáltalán nem emlékezett.

A nővére és a lánya vitték orvoshoz, ahol kiderült, hogy "a fejében történik valami" – de hogy pontosan mi, azt még most sem árulta el a színész. Utcai szerepléséről a The Art Of Dialogue töltött fel egy videót az X-re, nézze meg!

Jamie Foxx a betegségéről beszélt:

Mi történt korábban?

Jamie Foxxot 2023 áprilisában szállították kórházba valami miatt, amire akkor csak orvosi vészhelyzetként hivatkoztak – az viszont már az első hírekből világossá vált, hogy a színész állapota igen súlyos. "Tudjuk, mennyire szeretitek őt, és nagyra értékeljük, hogy imádkoztok érte" – írta a lánya a közösségi oldalakon.

Júniusban egy ismerőse már arról nyilatkozott, hogy Jamie Foxx jól van, de még pihennie kell, majd a következő hónapban maga a színész is megszólalt: "Tudom, hogy sokan várták vagy akarták a friss híreket hallani, de hogy őszinte legyek, nem akartam, hogy olyan állapotban lássatok. Azt szeretném, hogy nevetve lássatok, jól érezzem magam, bulizzak, viccelődjek, filmet, tévéműsort csináljak. Nem akartam, hogy úgy lássatok, hogy csövek állnak ki belőlem, és azon gondolkozom, hogy vajon túlélem-e. 

El sem tudom mondani, hogy ez az egész milyen mélyre vitt le, hogy aztán onnan visszajöjjek.

Olyasmin mentem keresztül, amiről azt hittem, hogy soha nem fogok átélni" – mondta akkor.

"Amint látjátok, a szemem működik, remekül működik. Nem vagyok lebénulva, de... megjártam a poklot és vissza, és a felépülésemhez vezető utamon is voltak kátyúk. De visszatértem, és képes vagyok dolgozni" – tette még hozzá tavaly júliusban, cáfolva a megvakulásáról vagy a lebánulásáról szóló pletykákat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről