10 millió forint is megvan egy nap, de miből? - megszólalt a Kőgazdagok fiatalok szereplője

Herceg Csabi
Herceg Csabi a 100 milliós autójával, amelyet azonnal összetört
Vágólapra másolva!
A Kőgazdag fiatalokból ismert Herceg Csabinak még saját cége sincs, de állítólag minden legális, amit csinál. Sok mindent elmondott magáról egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalok egyik szereplője, Herceg Csabi volt a legutóbb vendég Hajdú Péter internetre átkerült műsorában, a Frizbiben, ahol nemcsak az első milliójáról beszélt, de többek között arra a kérdésre is válaszolt, hogy milyen cég(ek)en, milyen vállalkozás(ok)on keresztül áramlik a pénz a bankszámlájára.

Nincs semmi ilyesmi. Nem kellenek ezek a dolgok nekem. Ezek mind munkával járnak. Én pedig nem szeretem ezeket a dolgokat egyáltalán

– mondta a korábbi realityszereplő, mire Hajdú Péter visszakérdezett, hogy akkor mégis milyen bevételi csatornái vannak, netán az égből pottyan-e az ölébe a pénz.

"Bár úgy lenne, de nem… Vannak erre módszerek a mai világban. Szóval az embernek van egy társa, vagy bármi ilyesmi, de azért mondom, hogy inkább ezt megtartanám magamnak" – magyarázta Herceg Csabi, aki azért sietett tisztázni, hogy minden legális, amit csinál.

"Én mindent csinálok, amiből pénzt lehet csinálni, és szabályos. 

Nekem sosem elég a pénz, és ezt viccen kívül mondom.

Ha egy nap keresek tízmillió forintot, akkor nagyon örülök neki, de van a napból még egy óra. Miért ne kereshetnék még egy milliót?... Számomra nagyon fontos, hogy minden, amit csinálok, az teljesen legális legyen. Én nyugodtan akarok aludni, és nem attól tartani, hogy mikor töri rám az ajtót a kommandó" – nyilatkozta Herceg Csabi, aki százmilliós autót is tört már össze, de arról sem derült ki, hogy pontosan miből vette.

Elég volt neki a nyolc általános

Herceg Csabi emellett azzal is "elbüszkélkedett" az adásban, hogy csak nyolc általánost végzett: "Nyolc általános a végzettségem, kilencedikben kirúgtak, de amúgy is haszontalannak láttam bejárni az iskolába, nem fogok hazudni... Ezáltal nem motiválom a fiatalokat arra, hogy ne tanuljanak, mert ami én vagyok, az egymillióból az egy, vagy inkább azt mondom, egymilliárdból egy. 21 éves vagyok, és így élhetek az eszemből, amit én magamnak megcsináltam. De az nagyon ritka, hogy tanulmányok nélkül történjen ez meg, és hogy enélkül legyen valaki ennyire intelligens" – fényezte magát a kőgazdag fiatal.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!