Nagykorú lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya

Vágólapra másolva!
Édesanyja régi képekkel és megható üzenettel köszöntötte Gesztesi Pankát.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös gyereke, Gesztesi Panka most töltötte be a 18. életévét. Ez alkalomból műsorvezető-színésznő édesanyja a közösségi oldalán osztott meg egy róla egy különleges fotóválogatást, olyan képekkel, melyek a lánya születésétől napjainkig készültek. Bejegyzésében egy szívhezszóló, kedves üzenetet tett közzé a lányának, aki immár nagykorú.

18. Amikor kislány voltam, kevés dologban voltam biztos. Nem tudtam, mi leszek, nem tudtam, milyen nő leszek. De egy dologban biztos voltam. Anya akarok lenni. Gyerek nélkül nem élhetem le az életem. Aztán 18 évvel ezelőtt az éj leszálltával nagy lett az izgalom. A kislányom összecsomagolta a kis motyóját a hasamban és útra kelt.

Én úgy gondolom, anyaként azt a csodás feladatot kaptam, hogy amíg csak tudom, kísérem az útján a kis kibontakozó életed. Csillagom, te a mai nappal nagykorúvá válsz, de ez csak papír. Az én kislányom mindig az egyik legféltettebb kincsem lesz. Kívánom a legboldogabb is legyen" - írta oldalán Liptai Claudia, aki szintén több képkockán feltűnik a válogatásban.

Gesztesi Panka csodaszép nő lett, így egyáltalán nem meglepő, hogy nemrég modellként kezdett el dolgozni, és egyre több felkérést kap: olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a Sugarbird vagy a Daalarna – az utóbbinak például nemrég csodaszép esküvői ruhákban pózolt, amiről a büszke édesanya akkor több képet is feltöltött a közösségi oldalára.

A színésznő, műsorvezető biztos benne, hogy a lánya várhatóan nem fog a nyomdokaiba lépni, mivel a színjátszás nem különösen foglalkoztatja őt, inkább a divatipar érdekli – és az máris kiderült, hogy ebben a szakmában hatalmas sikerek várhatnak Gesztesi Pankára. „Amikor Pankát modellként menyasszonyi  ruhában látom, anyaként azért az egy igazán különleges érzés” – fejtette ki egy korábbi posztjában Liptai Claudia. „Panka születésével ismertem meg először az anyukaság érzését. Amivel én is újjászületettem” –  mondta korábban a lányáról, akit folyamatosan köszöntenek az ismerősök és a rajongók a videó mellett.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről