A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Súlyos betegen lépett fel az olimpia megnyitóján Céline Dion, megrendítette az egész világot

Céline Dion a 2024-es párizsi olimpia megnyitóján énekelt
Vágólapra másolva!
Az egész világ Céline Dion lenyűgöző visszatéréséről beszél a párizsi olimpia megnyitója után. Az énekesnő most egy megható üzenetet osztott meg az oldalán.
Vágólapra másolva!

A párizsi olimpia nyitóünnepségének zárásaként Céline Dion elénekelte Edith Piaf Hymne a l'amour című sanzonját az Eiffel toronyból. A világhírű énekesnő fellépése hatalmas meglepetést okozott világszerte, hiszen nagyon beteg. Az énekesnőt 2022-ben diagnosztizálták a stiff-person szindrómaként ismert neurológiai rendellenességgel, de már sokkal korábban érezte a betegség első jeleit. Céline Dion nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy milyen ijesztő tünetei voltak a betegségének és milyen hatással volt a hangjára az egyre romló egészségi állapota.

A Daily Mail beszámolója szerint az 56 éves sztár intenzív terápiákon vett részt, hogy felkészüljön a péntek esti lenyűgöző visszatérésére. Az útja sok tekintetben olyan volt, mint egy profi, akár olimpiai bajnok sportolóé. „Vagy úgy edzek, mint egy atléta, és kőkeményen harcolok, vagy feladom, és vége. Otthon gyakorolok, hallgatom a dalaimat, majd a tükör előtt előadom őket. Egy teljes orvosi csapat támogat engem, teljes szívvel, lélekkel és testtel ezen dolgozom. Újra látni akarom az Eiffel-tornyot!” – nyilatkozta Céline néhány hónappal ezelőtt.

Július 26-án, péntek este rendkívüli kitartásról és elszántságról tett tanúbizonyságot, teljesítménye sokakat meghatott, könnyeket csalva a nézők szemébe. A lenyűgöző előadást követően pedig a közösségi oldalain üzent.

„Legfőképpen annak örülök, hogy ünnepelhetem ezeket a csodálatos sportolókat, minden áldozatról és elszántságról, fájdalomról és kitartásról szóló történetükkel. 

Mindannyian az álmaikra összpontosítottak, és akár visznek haza érmet, akár nem, remélem, hogy itt lenni azt jelenti számukra, hogy ez az álom valóra vált. Büszkének kell lenniük, mindannyian tudjuk, mennyi munka van ebben. 

Maradjatok koncentráltak, folytassátok, a szívem a tiétek” – üzente az énekesnő az olimpiai megnyitó után.

Nagyon várta a visszatérést

A TMZ információi szerint maga Céline Dion döntött úgy, hogy megelégelte a visszavonulást és a betegséget, az ő döntése volt, hogy visszatér a színpadra és újra énekelni fog.

Ez mind az ő műve. Senki sem erőlteti, hogy megtegye. Szenvedélyesen szeretne visszatérni a színpadra, és meg is fogja csinálni

 - mondta egy forrás a lapnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!