A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Részegen csókolózott egy idegennel Katy Perry

Katy Perry
Katy Perry
Vágólapra másolva!
Sokan kritizálják Katy Perryt, mióta visszatérésére készült, de egyre több a botrány körülötte, és egyre kevesebb a pozitív vélemény.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a 39 éves énekesnő nemrég adta ki a „Woman's World” című új dalát a hamarosan megjelenő, „143” nevet viselő albumáról. A dal azonban vegyes kritikákat kapott a rajongóktól és a kritikusoktól is, akik szerint a "girl-power üzenet" nem jött át. Ő akkor azzal védekezett, hogy ez a dal egy "szatíra" és épp az az üzenetének lényege, hogy bármit megtehetünk, amit csak akaraunk. 

Perry az új album népszerűsítéséért mindent bevet, legfőbbképp testét, hiszen az utóbbi időben egyre gyakrabban mutogatja magát hiányos öltözetben, ami miatt szintén rengeteg kritikát kapott már a visszatérése óta.

Bárcsak visszatérhetnénk oda, ahol a normák még csak a tehetségről és a zenéről szóltak, és nem arról, hogy a női művészek mennyit tudnak megmutatni a fedetlen testükből.

 Tudom, valószínűleg nem a legjobb hely, ahová leírtam a véleményem" - írta korábban csalódottan valaki az énekesnő új albumához készült borítókép alatt, melyen Katy Perry kilógó mellekkel pózolt.

Sokan eddig is azzal vádolták, hogy kapuzárási pánikja van, és kétségbeesetten próbál valahogy fontos maradni a zeneiparban, ezért szánalmasan próbálkozik mindennel, hogy felhívja magára a figyelmet. Úgy tűnik, Katy Perryt az sem érdekli, ha botrányokkal hívja fel magára a figyelmet, az utóbbi időben pedig leginkább ezzel sikerül. Nemcsak szexista új zenéjével, folytonos magamutogatásával idegesítette már fel a követőit, de legutóbb az angol labdarúgó-válogatottnak is rossz zászlóval szurkolt a foci EB-n.

A mostani húzása azonban túlszárnyalt minden eddigit, amikor a 39 éves Katy Perry Barcelonába utazott népszerűsíteni az új dalát, és egy szórakozóhelyen többet ivott a kelleténél. Perry egy áttetsző rózsaszín csipkeruhában érkezett a La Terrrazza nevezető klubba, ahol nagyon jól érezte magát a rajongói társaságában, olyannyira, hogy az egyiküket váratlanul meg is csókolta a buli hevében, ami hatalmas indulatokat váltott ki a nyilvánosságból. Sokak szerint édesanyaként, házas nőként nem lehet így viselkedni, akkor sem ha válságban az albuma. Voltak, akik nem felháborodva, hanem aggodalommal írtak róla, szerintük valami nagyon nincs rendben az énekesnővel, és lehet, hogy nemcsak az album van válságban, hanem a mentális állapota is - írja a Daily Mail, és a lap értesülései szerint Perry már válságtárgyalásokat folytat az új albuma megmentése érdekében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!