A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Mindjárt kiesnek a bikinifelsőből Rubint Réka kerek mellei - fotó

Vágólapra másolva!
Rubint Réka szexi bikinis képet mutatott magáról az Instagramon.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka felülről fotózta magát a homokos tengerparton bikiniben, így mutatta meg kerek melleit a kamerának. Nézze meg a legújabb képét az Instagramról!

Rubint Réka apró bikiniben:

Rubint Réka a gyerekekkel épp a Maldív-szigeteken van, egy korábbi Instagram-posztban azt is kifejtette, hogy a férje, Schobert Norbert miért maradt tovább itthon, ezúttal miért nélküle utaztak: "Norbi holnap reggel a Bács-Kiskun vármegyei rendőr-főkapitányság felkérésének tesz eleget. Egykori rendőrként és tiszteletbeli vendégként önzetlenül vállalta, hogy holnap reggel az Állami Gondozottak Országos Találkozóján 800 gyermeket és 300 kísérőt megtornáztasson Ágotafalván! Várunk Kicsim! Addig felfedezzük a szigetet" – írta néhány perccel az indulás után.

Próbál visszavenni a tempóból

Rubint Réka a múlt hónapban azzal került be a hírekbe, hogy tíz év után fontos döntést hozott: kicsit visszavesz a tempóból. A munkamániás tréner ugyanis folyamatosan dolgozik, ha külföldre is utazik, az  gyakran a munkája is egyben, alakreformtáborokat tart. Nemrég úgy döntött, hosszabb szünetet tart, ilyen nem történt tíz éve. "Ez a nyár nekem többségében a pihenésről fog szólni. Lesz persze alakreformtábor július elején Törökországban. De utána hetekre kihúztam magam a naptárból” – nyilatkozta júniusban.

Rubint Réka
Rubint Réka a Maldív-szigeteken: valószínűleg készül még róla pár bikinis fotó
Fotó: Instagram/Rubint Réka / Instagram/Rubint Réka

"Végre nem az anyósülésen töltöm a nyári hónapokat, úton a fellépéseimre. Látom, mennyire gyorsan telik az idő, úgy nőnek a gyerekek, hogy csak pislogunk az apjukkal. Zalán is jövőre már gimnazista lesz, készül a felvételire. Kiskora óta építészmérnök akart lenni, és ezt azóta is komolyan veszi. Kitűnő tanuló, a matematika a mindene, mellette rajzol, épít, legózik. De el is várjuk tőle, mint ahogy Norbikától és Larától is, hogy tegyenek a céljaikért. Amit lehet, azt megpróbáljuk nekik megadni, de a munkát nekik kell belefektetni. Büszkék lehetünk rájuk, mert eltökélt fiatalemberek, sőt néha úgy kell rájuk szólni, hogy pihenjenek. De hamarosan utazunk együtt, lesz családi nyaralásunk, amit szerintem én még jobban várok, mint ők" – mondta korábban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!