A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Tóth Gabi elárulta, terveznek-e gyereket Papp Máté Bencével

Tóth Gabi, Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence
Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és táncos párja, Papp Máté Bence lassan egy éve alkotnak egy párt, de már sokszor nekik szegezték a kérdést, akarnak-e közös gyereket is. Az énekesnő most elárulta, hogyan tervezik a közös jövőt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence pomázi gyerektábora nemrég véget ért, ahol harminc gyerekről gondoskodtak egyszerre. Bár nem indult zökkenőmentesen az esemény, azonban egyáltalán nem szegte kedvüket a hatósági ellenőrzés, hiszen minden szükséges kritériumnak megfeleltek.

Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába. 

Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket" - mesélte korábban Tóth Gabi a NÉBIH váratlan ellenőrzéséről.

Az énekesnő hozzátette, hogy mivel a sok rossz tapasztalt miatt tudja, hogy rosszindulatúak vele, ezért úgy érzi, Tóth Gabiként mindent kétszer jobban kell csinálnia, mint másoknak, hogy elfogadják a munkáját, és ne találjanak fogást rajta, így most sem cselekedett másképp, egyáltalán nem izgult, hogy bármi gond lehetne a táborban.

Eszméletlenül sok energiát emésztett fel, hiszen nemcsak magunkra, de másokra is figyelnünk kell, és ha bármi történik, az a mi felelősségünk. Sajnos az elmúlt időszakban elég komolyan bántottak bennünket, és rá kellett jönnünk, hogy sok rosszakaró ember van a világban.

Bátran állíthatjuk, hogy aki elhozta a gyermekét a mi táborunkba, hatalmas biztonságban tudhatta, hiszen olyanokat is figyelembe vettünk, amit egyébként nem is biztos, hogy kellene ilyen körülmények között. Nonstop orvosi szolgálatot biztosítottunk, illetve egy men­tál­hi­gié­nés szakember is jelen volt, tehát a testi és a lelki jólétre egyaránt figyeltünk" - mondta Papp Máté Bence, aki utólag mesélt a táborról és arról, milyen élmény volt párjával végre valóra váltani a közös álmukat.

A képek között lapozhat:

"Ilyen autentikus, hagyományőrző légkörben kezdődött a kapcsolatunk tavaly Erdélyben, ez pedig mindkettőnk életében fontos alapelv, így lényegében az egyéves évfordulónkat ünnepeltük most ezzel a táborral" - fűzte hozzá a táncos, aki Tóth Gabi szerint remekül bánik a gyerekekkel annak ellenére, hogy neki nincs még saját gyereke. 

Tóth Gabi szerint táncos párja Hannarózával is nagyon jól bánik, ami neki nagyon fontos, és szerinte Papp Máté Bence született apa típus, amit most a táborban is bebizonyított. Az énekesnő egy dolgot sajnált, hogy Hannaróza nem lehetett jelen, ugyanis Krausz Gáborral nyaralt épp külföldön, pedig nagyon szerette volna, ha kislánya is megtapasztalja az ottani hangulatot és élményeket.

A kérdésre, hogy terveznek-e közös gyereket most először válaszolt.

Nos… erre a kérdésre a nagymamám örök érvényű szavaival tudnék válaszolni: Jön, ha jönnie köll

 - mondta a hot! magazinnak sejtelmesen Tóth Gabi, aki ezek alapján nincs elzárkózva attól, hogy bővítsék a családot.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!