Ben Affleck örül, hogy megszabadult Jennifer Lopeztől

Ben Affleck
Vágólapra másolva!
A színész és az énekesnő házassága hivatalosan véget ért, ezzel pedig befejeződött a színjátékuk is. Ben Affleck azonban úgy tűnik, hogy egyáltalán nem szomorú, boldogan sétált a városban, amit lesifotósok kamerái is megörökítettek.
Vágólapra másolva!

Egy ideje már sejteni lehet, hogy valami nincs rendben Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával, de ők ezt minden lehetséges módon igyekeztek tagadni. Az énekesnő az első pletykák után kínosan ügyelt rá, hogy többször is lefotózzák őket a nyílt utcán, de egy ponton világossá vált, hogy menthetetlen a kapcsolat. Az énekes-színész augusztus 20-án vetett véget a találgatásoknak és a színjátéknak, ugyanis benyújtotta a válókeresetet. Ezzel pedig hivatalossá tette a pletykákat, és megerősítette, hogy másodszorra sem sikerült a Batman-filmek sztárjával a kapcsolata.

Ben Affleck
Fotó: X/BestAffleck

Ben Affleck ismét boldog

Úgy tűnik, hogy Ben Affleck egyáltalán nem szomorkodik, hogy ismét szingli, legalábbis a napokban készült fotók róla erről tanúskodnak. Miután Jennifer Lopez beadta a válópapírokat, a színész úgy döntött, hogy lányával, Violettel tölti a délutánt, és elvitte őt fagyizni. A pillanatot lesifotósok kamerái is megörökítették, amelyeken jól látható, hogy Affleck ki van virulva, és egyáltalán nem bánja, hogy nem sikerült rendeznie az énekesnővel a házasságát - írja az OK! magazin. 

image

A válása után máris randizik

Ráadásul úgy tűnik, hogy a sztár ismét randizik, ugyanis Robert F. Kennedy Jr. 36 éves lányával, a Híradósokban és a Félig üresben is látott Kick Kennedyvel töltött időt: egy hollywoodi témákban otthonosan mozgó informátor elmondta, hogy a Beverly Hills Hotelben és szórakozóhelyeken látták őket. Kapcsolatuk jellege egyelőre nem világos.: Kick Kennedy nem kívánt nyilatkozni, míg Affleck képviselői nem reagáltak azonnal a lapok megkeresésére.

Jennifer Lopez tehet mindenről?

Állítólag Jennifer Lopez új dokumentumfilmjének köze lehetett hozzá, hogy megromlott a pár kapcsolata. Az énekes-színésznő ugyanis úgy döntött, hogy a nyilvánosságra hozza a Ben Affleck által írt szerelmesleveleket, melyek igen bensőségesek voltak. A férfi évekig megőrizte az üzeneteket, levélváltásokat, melyből egy különleges emlékkönyvet is csináltatott, ezt pedig akkor adta át Lopeznek, mikor újra egymásra találtak. Affleck mindig is különlegesnek tartotta ezeket az üzeneteket, és megdöbbent, amikor egykori párja úgy döntött, hogy megosztja őket a zenészeivel, hogy ihletet merítsen

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!