Katalin hercegnétől függ Harry herceg sorsa

Kate, Middleton,  KateMiddleton, Katalin, walesi, hercegné,
Kate Middleton, Wales-i hercegné
Fotó: Samir Hussein/WireImage/ Getty Images
Vágólapra másolva!
Harry herceg és bátyja, Vilmos már évek óta nincsenek jóba, nem is beszélnek egymással. Katalin hercegné azonban eldöntötte, hogy kibékíti őket, melynek érdekében mindent megtesz.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években Harry és Vilmos herceg kapcsolatuk fokozatosan romlott: a 2021-es Harry és Meghan Oprah-intejú nagy port kavart a családban és a médiában egyaránt, majd egy év múlva a pár bejelentette a királyi családból való kilépését és egy Netflix sorozatban is elmondták a véleményüket. Végül Harry herceg egy könyvet is írt Tartalék címmel, aminek a megjelenése óta Vilmos nem beszélt vele és szigorúan megtiltotta, hogy bármilyen formában visszatérjen a családba, a helyzeten pedig az sem segít, hogy testvére és Meghan Markle az Egyesült Államokban élnek. Úgy tűnik, hogy a két testvér viszonyát csak Katalin hercegné hozhatja helyre. 

Vilmos herceg és Harry herceg
Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolatát Katalin hercegné hozhatja helyre
Fotó: Instagram.com/usweekly/

Katalin hercegné meg akarja győzni Vilmost

A Closer magazin forrása szerint azonban a hercegné mindennél jobban vágyik arra, hogy a testvérek tisztázzák a félreértéseket.

"Katalin Harry-re néz, és egy nagyon elveszett lelket lát. 

Még mindig hihetetlenül szereti őt, és nagyon elszomorítja, hogy ilyen helyzetbe került. 

Teljesen elszakadt az egész családtól, és most úgy tűnik, hogy ott van ez a fal, amelyet nem lehet lebontani. Nagyon szeretné, ha Vilmos megpróbálná ezt helyrehozni, de ő elutasítja, és határozottan kitart amellett, hogy Harry nem érdemel kegyelmet” - kezdte az informátor.

"A hercegné soha nem volt olyan ember, aki képes kikapcsolni az érzéseit, és a rákos megbetegedése csak még érzékenyebbé és gondoskodóbbá tette. 

Úgy véli, az élet túl rövid a haraghoz, és azt szeretné, ha Vilmos esélyt adna a békének"

- tette hozzá. 

Hangsúlyozta, Katalin hercegné küldetésének tekint arra, hogy meggyőzze Vilmost, hogy bocsásson meg a testvérének, a herceg pedig nem szeretne veszekedni vele, már csak az egészségi állapota miatt sem. 

Ennek ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy nem szeretne békülni, azonban ha valaki képes lesz ezt helyrehozni, az Katalin"

- árulta el. 

A walesi hercegné nem haragszik Harryre, amiért kiált a felesége mellett, ugyanis fordított helyzetben ő is ezt várná el Vilmostól - olvasható a Live Mint oldalán. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!