Ritka nevet kapott az Exatlon sztárjának első gyereke

Szabó-Thomka Hanna
Vágólapra másolva!
Szabó-Thomka Hanna két évadban is szerepelt a TV2-n. Az Exatlon sztárja már nagyon várta a kisbabát.
Vágólapra másolva!

Szabó-Thomka Hannát az Exatlon első szériájában ismerhették meg a nézők, majd később az All Star évadban is visszatért. A Kihívók csapatát erősítő Hanna 2022-ben ment férjhez, márciusban pedig fotókkal tudatta, hogy hamarosan megszületik a kisbabájuk.

Exatlon
Az Exatlon ismert szerepelője volt Szabó-Thomka Hanna 
Fotó: Instagram 

Szabó-Thomka Hanna a műsor során sem beszélt túl sokat magáról, igyekezett megóvni magánéletét. Sokszor épp emiatt az óvatosság miatt röppentek fel a pletykák, hogy a versenyző és párja szakítottak. A sportoló és férje nagyon várták, hogy szülők lehessenek, most  pedig büszkén jelentették, hogy megszületett a kislányuk, aki az Alana nevet kapta.

A baba 13-án született, de csak most tudtatta a tévészereplő-sportoló, hogy bővült a család. 

"Mi a férjemmel azok az emberek vagyunk, akik szeretjük a reális, praktikus dolgokat. Nagyon hasonlóan gondolkozunk a gyereknevelésről is. 

Legyen életrevaló, aktív gyermekkora, de a szabályokat a felnőttek írják, nem a gyermek. 

Az alap értékeket csak a szülők tudják átadni neki, és a lehetőségeket is ők biztosítják. Nem aggódással vagyunk a baba érkezését tekintve, de egy nagy kérdőjel van bennünk, hogy pontosan mi vár ránk. Bele fogunk tanulni mindenbe, amire szükség lesz, és szeretnénk jól csinálni. De persze ez nekünk is egy tanulási folyamat" - nyilatkozta korábban.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!