A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
13:10BirkózásAleksandr Komarov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Durván támadják a pénzével dicsekvő G.w.M-et elhagyott családja anyagi gondjai miatt

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, meglepő dolgokat állít Nagy Melanie, akinke szavaiból kiderül, G.w.M nem támogatja őket anyagilag, ami leginkább két közös gyerekükre van nagy hatással.
Vágólapra másolva!

A pénzével folyton hencegő G.w.M-et durván támadják exe legújabb nyilatkozata miatt, aki elárulta, milyen anyagi helyzetben vannak azóta, mióta a rapper elhagyta őket Kulcsár Edina miatt. Bár G.w.M azt sugallja a közösségi oldalain, hogy nagyon sok a pénze, elhagyott családját mégsem tudja támogatni, volt párja egyedülálló anyaként próbálja biztosítani a gyerekeknek azt a színvonalat, amit eddig megszoktak. 

Nagy Melanie ezért több munkahelyen is dolgozik, viszont így sem boldogul annyira, ahogy szeretne. Konkrétumokat ugyan nem mondott a rapperről, de szavaiból kivehető, hogy nem igazán számíthatnak G.w.M-re, akivel korábban pereskedtek is az anyagi dolgok miatt.

Egy olyan óvodába írattam be a gyerekeimet, ahol mindenféle nemzetiségű gyerekkel találkoznak és érintkeznek, bár anyagi okokból már nem tudom megengedni magunknak, hogy továbbra is ebben az intézményben tanuljanak, de ez egy másik kérdés. 

A kislányom viszont itt vitte végig tanulmányait és remélem, hogy egyszer úgy fog erre visszatekinteni, hogy ez egy pluszt adott neki" - mondta a Palik Lászlóék műsorában vendégeskedő Nagy Melanie, aki ezzel a nyilatkozattal feldühíttete az embereket, akik most durván támadják a rappert, akinek hamarosan megszületik Kulcsár Edinával közös kisfia.

Nagymelanie, Gwmexe
G.w.M exe, Nagy Melanie és gyerekei anyagi problémákkal szembesültek, miután a rapper elhagyta őket
Fotó: Nagy Melanie Instagram

"Kutyákra, macskára, sztékre, új emeletre a házban… Egyébként a nagy Junior haverja is nagyon nehezményezte anno, hogy magánovit kell fizetnie a gyerekeknek, minek flancol ezzel Kinga" - írta valaki, aki L.L. Juniort is belekverte a történetbe, hiszen neki is hasonlóan csúnya válása volt, mint G.w.M-nek.

Ennyire, de ennyire, a kutyasz*rba se venni az előző házasságból született gyerekeit, akikért ő állítólag annyira, de annyira oda volt, hogy a kislánynak hány milliós lakást vett anno, bár lehet ez is egy otromba hazugság. 

Hogy a pics*ba tud ez az ember nyugodtan aludni, tudva, hogy két kis gyerek, akiből az egyik ráadásul még fiú is, napi szinten le van sz*rva, és az apjuk se érzelmileg, se pénzzel, se őket, se az anyjukat nem támogatja. Az már csak hab a tortán, hogy aki ilyen kígyó módon otthagyja a családját, szemrebbenés nélkül, az ugyanezt bármikor, akárhányszor megteszi a jövőben is. Hogy lehet valaki ekkora hulladék" - írta egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja indulatosan.

Hát, most születik majd a fiúgyerek az ex-szépségkirálynőtől, az összes többi innentől kuka

 - vélekedett egy másik felhasználó.

Volt, aki szerint valószínűleg nagy anyagi gondokkal küzd valójában G.w.M és Kulcsár Edina, mivel úgy tudja, folyton adják le a luxusautóikat egy kereskedésben.

Azonban volt, aki szerint Nagy Melanie sem őszinte, és úgy érzi, hogy valami nem stimmel a nyilatkozataival sem a kezdetektől fogva.

Nagyon gáznak tartom G.w.M-met és Edinát is, Melanie sokkal szebben tud kommunikálni és le a kalappal az iskolái előtt is, tényleg különb, de nekem annyira bűzlik ezzel a nővel valami… 

Másrészt szerintem sokat ferdít. Obama-kampányba lehetett volna, hatalmas karrierrel, elvileg ilyen végzettséggel kapkodni kellene a cégeknek utána, de ő inkább szempillás lett. Nem tudom hova tenni..." - írta egy kommentelő, aki G.w.M exének hitelességét is megkérdőjelezi, azonban a rapper mellé sem tud állni ebben a kérdésben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!