Mandula Ádám különös dolgot állít exéről

Mandula Ádám
Vágólapra másolva!
Az egykori valóságshow-szereplő áprilisban szabadult a börtönből, ahova azért került, mert drogozott, valamint részegen lövöldözött a nyílt utcán. Mandula Ádám miután börtönbe került, szakított vele a barátnője, akiről meglepő dolgot árult el a férfi.
Vágólapra másolva!

A korábbi valóságshow-szereplőt, Mandula Ádámot – több korábbi rendőrségi ügye és botránya után – tavaly decemberben azért tartóztatták le, mert részegen lövöldözött és karddal hadonászott a nyílt utcán.

Mandula Ádám
Mandula Ádám sokáig drogozott és rendszeresen ivott
Fotó: Instagram/Mandula Ádám / Instagram/Mandula Ádám

Áprilisban szabadult a börtönből, és láthatóan teljesen megváltozott. A közösségi oldaláról törölte az eddigi botrányos fotóit, és videóit, és egyre gyakrabban látható a fiával. Egy korábbi videójában, amit a közösségi oldalán osztott meg, elmondta, hogy hiányzott már neki a fia, aki még Szegedi Fecsó feleségétől, Géczi Beától született, és ahogyan ígérte, soha többet nem fogja őt elhagyni. Egykori párjával mostanra rendeződött a viszonya, sőt, a gyerekét is gyakrabban láthatja. 

Egykori barátnője, a 19 éves Réka a drogok és az alkohol miatt szakított vele, sőt, miután szabadult, egyáltalán nem keresték egymást. Mandula Ádám azonban bevallotta, hogy mindig is Réka volt élete nagy szerelme.

Én még nem tudom kiverni a fejemből.

 Mert valamiért nem tudok visszaemlékezni a rossz dolgokra, amik történtek. 

Meg minket az választott el egymástól, hogy én börtönbe kerültem.

Mindegy nem szeretnék belemenni, nekem ez így hosszadalmas lesz még. Próbálom őt elfelejteni, jó úton járok. Mint kiderült ő nem szeretett engem, de attól én még nem tudok parancsolni az érzelmeimnek. Azóta nem találkoztam olyan illetővel, aki el tudta csavarni a szívemet, és el tudta volna feledtetni velem őt" - magyarázta a TikTok live videóban, melyet a Ripost szúrt ki. 

Hozzátette, nem volt lehetőségük leülni, és megbeszélni a dolgokat, ugyanis Réka teljesen elzárkózik ettől. A lány letiltotta őt mindenhonnan, soha többé nem akarja őt látni.

Mandula Ádám volt barátnőjének új párja van

Mandula Ádám jelenleg szingli, korábban pedig az nyilatkozta, hogy ezt az időszakot nagyon élvezi. Mikor a börtönben volt két hónapig, szerelmes leveleket írt Rékának, azonban választ nem kapott tőle. Egyik barátja egy másik férfival látta őt csókolózni, ekkor pedig teljesen összetört.

Nem mondom inkább, hogy mennyire törtem össze abban a pillanatban, de levegőt nem kaptam, úgy sírtam és összeestem a fájdalomtól.

Szerencsére azóta már sok idő eltelt és sokkal jobban vagyok lelkileg, úgyhogy nem tervezem megbeszélni. Nem szeretnék vele soha többet találkozni" - hangoztatta még tavasszal. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!