A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Megválasztották Amerika legszebb nőjét - fotók

Vágólapra másolva!
A 22 éves Alma Cooper lett az idei Miss USA, nézze meg a legjobb képeit!
Vágólapra másolva!

Győztest hirdettek az idei Miss USA szépségversenyen, vagyis megvan a legújabb amerikai szépségkirálynő, aki az Egyesült Államokat képviselheti a Miss Universe világversenyen.

A címet a korábbi Miss Michigan, a 22 éves Alma Cooper kapta, aki egyébként a Stanfordon végzett, jelenleg hírszerző hadnagyként szolgál az amerikai hadseregben. Nézze meg a legjobb képeit a Miss USA versenyen készült hivatalos fotókból, illetve az Instagram-oldaláról, ahol majdnem 20 ezren követik.

A 2024-es Miss USA, Alma Cooper fotói:

Komoly botrányok után választották meg

Alma Cooper szépségkirálynővé választását komoly botrányok előzték meg, az előző Miss USA, a tavaly szeptemberben megkoronázott Noelia Voigt ugyanis pár hónap után lemondott a tisztségéről – amire a szépségverseny több mint 70 éves történetében még nem volt példa.

Noelia Voigt valószínűleg nem bírta a poszttal járó nyomást, legalábbis az indoklása szerint a mentális egészsége megőrzése érdekében adta vissza a címet. "Tudom, hogy ez csak a kezdete egy új fejezetnek számomra, és remélem, továbbra is arra ösztönzök másokat, hogy maradjanak állhatatosak, helyezzék előtérbe a mentális egészségüket, álljanak ki magukért, használják saját hangjukat, és soha ne féljenek attól, mit hoz a jövő, még akkor se, ha bizonytalannak érzik" – írta korábban a közösségi oldalán.

Noelia Voigt helyett aztán az új Miss USA idén májusban a korábbi első udvarhölgy, a Miss Hawaiiként megismert Savannah Gankiewicz lett, aki főleg modellkedésből él, egyébként egy női szerepvállalást segítő alapítványt vezet. A Miss USA címet a szokásosnál rövidebb ideig, csak pár hónapig viselhette, a feladatát azonban így is igen komolyan vette.

"Ígérem, hogy mindig őszinte leszek veletek, és megosztom veletek a tapasztalataimat. Továbbra is hiszek a Miss USA szervezetben és annak jövőjében, és az a szándékom, hogy belülről pozitív változásokat érjek el, és újjáépítsem a szervezet örökségét" – írta az Instagramon a megkoronázása kapcsán.

A Miss USA renoméját közben egyébként bundabotrány és szexuális zaklatási vádak is rombolták, miközben a Miss Teen USA cím legutóbbi birtokosa, UmaSofia Srivastava is úgy döntött, hogy idő előtt lemond a tisztségéről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!