A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Falatnyi bikiniben mutatta meg hibátlan testét a tavalyi Magyarország Szépe - kép

Hacsi Boglárka, Magyarország Szépe 2023
Hacsi Boglárka, Magyarország Szépe 2023
Fotó: Instagram/Hacsi Boglárka
Vágólapra másolva!
A 2023-as Miss World Hungary győztese, Hacsi Boglárka irigylésre méltó formában van.
Vágólapra másolva!

Bár szépségversenyt nyert, mégsem teljesen elégedett magával Hacsi Boglárka, hiszen rengeteg kritikát kap, ami miatt nemrég magyarázkodni is kezdett a közösségi oldalán.

Hacsi épp a közösségi oldalán válaszolt a követői kérdéseire, amikor valaki megkérdezte, hogy mi a legrosszabb, amit a királynőség hozott magával.

Nyilván mindennek van egy másik oldala is. Ami szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy ilyenkor a királynő jobban a figyelem középpontjába kerül (legalábbis jobban, mint korábbi életében), ami jelent pozitív és negatív üzeneteket/kommenteket is. 

Én tisztában vagyok a hibáimmal/hiányosságaimmal és igyekszem ezeket fejleszteni, szóval én békében vagyok magammal. Emellett igyekszem egy valós képet mutatni magamról az Instagramon keresztül is, ami azzal jár, hogy hibázok, elrontok dolgokat. 
Nem vagyok mindig tip-top, nem is akarom ezt mutatni, biztosan vannak olyan emberek, akik 0-24 csodásan néznek ki, de én nem ilyen vagyok, és ez számomra rendben van - írta pontokba szedve az eredeti bejegyzésben, majd folytatta a felsorolást.

Ami kicsit egyedibb probléma az az, hogy a világverseny alatt nagyon sokszor a nagy melegben magassarkúban kellett állnunk, hosszú ideig, amit a lábam eléggé megszenvedett.  Emiatt megjelentek kisebb-nagyobb pókháló erek, visszerek.

Ezért eddig szinte egész nyáron hosszú nadrágban/hosszú nadrágban járkáltam, mert nagyon bántott, és rosszul éreztem magam miatta" - magyarázkodott Hacsi Boglárka a bejegyzésben, pedig egyáltalán nincs takargatnivalója.

Úgy tűnik már túllépett a visszerességen, ugyanis újra merészebb fotókon mutatta meg bájait az utóbbi időben. Most egy falatnyi, fekete bikiniben pózolt a kamerának, melyet fehér virágokkal díszítettek. 

Hacsi Boglárkának idén június 23-án kellett átadnia a koronáját, hiszen újra megválasztották Magyarország Szépét, aki majd a Miss World világversenyen is képviselheti hazánkat. A 2024-es szépségverseny győztese a 23 éves Katzenbach Andrea lett, akit sokan Kulcsár Edina hasonmásaként emlegetnek. A kiskőrösi lány rengeteg ajándékkal gazdagodott, melyeket egy sajtónyilvános eseményen vehetett át a versenyt követően.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!