A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megmutatta új párját a Next Top Model Hungary sztárja - kép

Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary sztárja a közösségi oldalán mutatta meg ismert párját.
Vágólapra másolva!

A Next Top Model Hungary egyik versenyzője, Alföldy Anna sokaknak már ismerős lehet, hiszen néhány évvel ezelőtt Hajdú Péter barátnője volt. A korábban telt alkattal rendelkező modell végül bejutott a legjobb 16 lány közé, azonban a vártnál hamarabb búcsúzott a versenytől, így a fődíjtól is.

A fiatal lány ritkán beszél a magánéletéről, azonban nemrég kivételt tett, és az Instagram-oldalán mutatta meg új párját, Kurucz Sándort. A férfi korábban egy tehetségkutató műsorban is feltűnt, mint táncos, ma pedig koreográfusként dolgozik.

A közösségi oldalon feltöltött fotókból kiderült, hogy a páros Portugáliában, Madeirán nyaral, és egy romantikus fotóval tudatták, hogy több van köztük, mint barátság: az óceánparton egymás kezét fogták, amihez egy piros szív emojit is fűzött a TV2 sztárja. Azonban, hogy valóban együtt vannak-e, vagy csupán egy félreérthető fotó készült róluk, arról nincs hír.

Alföldy Anna, Kurucz Sándor
Fotó: Alföldy Anna/Instagram

Megszabadult a kacsaszájától

Alföldy Anna úgy érzi, több téren is nagy hatással volt rá a TV2 műsora, hiszen visszanézve rájött, hogy szeretne újra természetesebb lenni, és már a szájfeltöltését sem érzi önazonosnak. Ezért úgy döntött, hogy kioldatja a töltőanyagot a szájából.

A modell úgy érezte, hogy már inkább előnytelen volt számára ez a beavatkozás, ezt pedig a műsor visszanézése is megerősítette:

Nekem a mellplasztikán és a szájfeltöltésen kívül semmi más beavatkozásom nem volt eddig, és a szám is másfél évvel ezelőtt volt utoljára töltve. 

De mostanra ez az anyag már olyan más részekre migrálódott, a szám fölé, hogy ilyen kacsaszerű volt az egész, amit viszontláttam a tévében és a képeken is. És végül emiatt jött az elhatározás, hogy jobb lenne a természetes vonalra visszatérni, ezért felkerestem egy doktornőt, hogy találjunk erre megoldást

– fogalmazott korábban a modell.

Két hónappal ezelőtt megmutatta, milyen lett az eredmény, a változás pedig döbbenetes, a természetes összhatás pedig még jobban is áll neki. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!