A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Apró tangás bikiniben fotózta formás fenekét a TV2 sztárja - kép

Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja korábban elnyerte a Miss Bikini címet majd a Miss Earth Hungary 2016-os szépségkirálynőnek választották meg. Már két éve Baronits Gábor barátnője, hamarosan össze is házasodnak.
Vágólapra másolva!

Oczella Eszter hatéves korától tizenöt éves koráig balettozott, majd rendszeresen látogatta az edzőtermeket. Több bikiniversenyen is elindult, izmos testét pedig mindig szívesen megmutatja a követőinek, hiszen egyáltalán nincs takargatnivalója. Ezt vőlegénye, Baronits Gábor sem bánja, hiszen nagyon büszke a barátnőjére, akinek márciusban kérte meg a kezét. Baronits Gábor a lánykérés helyszínéül Horvátországot választotta. Bár a fitneszmodell korábban azt mondta, hogy nagyon ellentétes a személyiségük, mégis boldogok együtt, jól működik a kapcsolat. Ezt semmi sem bizonyítja jobban, minthogy két és fél év együttélés után összekötik az életüket.

Leszel? Leszek!

- írták az eljegyzésről készült fotók mellé, melyen Oczella Eszter büszkén mutatta meg szerelmétől kapott gyűrűjét is. Azóta nem tudni, hogy az esküvőt mikorra tervezik, de remekül érzik magukat együtt.

Oczella Eszter továbbra sem adja fel a fitt életmódját, ez meg is látszik formás testén, amit most egy falatnyi tangás bikininben mutatott meg, úgy, hogy egy tükörben fotózta formás fenekét.

Sokan támadják a teste miatt

Bár rengeteg bókot kap a közösségi oldalán közzétett merész fotói alatt, de akadnak olyanok is, akiket elborzaszt a Totem sztárjának kinézete, szerintük túlzásba viszi. 

"Szteroiddal könnyű. Nyilván egész évben diétázik." - írta valaki a durva vádat.

Majd megnézem két gyerek után! Az edzésen kívül nincs más dolga.

- írta egy másik követője.

"Genetika. Ha én is napi 3 órát edzenék, így néznék ki. Csak a színpadra készül a formája, a hétköznapi nagyon nem ilyen" - vélekedett egy másik felhasználó.

Itt megjegyezném, hogy nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen hála Istennek (és az én csodás követőtáboromnak), nagyon ritkán találnak meg negatív megjegyzéssel, bántó hangnemmel,

de azért elő-elő fordult már, hogy egy-egy idegen(ebb) társaságban megkaptam a “hát igen, azért a genetika, az sokat számít” vagy a “neked akkor az edzés a munkád gondolom”, esetleg a “akkor ez most a színpadi formád, évközben nem ilyen, ugye?” mondatokat. Nem feltétlenül bántó szándékkal, többször éreztem inkább hiányos információk alapján megszületett feltételezéseket. Na de a lényeg, ezen kijelentések, gondolatmenetek egyike sem igaz" - írta korábban Oczella Eszter.

Oczella Eszter
Ritkán támadják Oczella Esztert, de a múltkori kritikák miatt magyarázkodni kezdett
Fotó: Oczella Eszter / Instagram

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!