A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Különös hír érkezett Palvin Barbara házasságáról

Vágólapra másolva!
Palvin Barbara és Dylan Sprouse már több mint egy éve házasok, és habár kapcsolatuk harmonikusnak tűnik, van egy dolog, amit a magyar modell soha nem bízna a férjére.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara és Dylan Sprouse tavaly nyáron mondták ki a boldogító igent az albertirsai templomban. A Harlekin Birtokon tartott esküvőt eredetileg meghitt eseménynek tervezték, ám végül 115 vendég ünnepelt együtt a fiatalokkal.

A pár kapcsolat mindig is harmonikusnak tűnt, ugyanis gyakran lehetett látni közös fotókat, videókat, amin viccelődnek egymással vagy romantikusan bújnak egymáshoz. Azonban van valamit, amit a magyar modell soha nem bízna a férjére, az pedig a divat. Ugyanis ha stílustanácsról van szó, akkor férjét biztosan nem fogja megkérdezni, hogy mit viseljen, még akkor sem, ha Dylan Sprouse értene hozzá. Szerencséje van, ugyanis a férfi nem szól bele abba, hogy mit viseljen a felesége, akinek a ruhatára saját bevallása szerint eléggé egyszerű:

Mindig túlméretes kabátokat, vagy blézert hordok. 

A cipőkre és a táskákra viszont mindennél jobban odafigyelek!" - mesélte a US Weekly-nek adott interjújában Palvin Barbara.

Vajon tényleg megcsalta őt a férje?

Az utóbbi időben egyre kevesebb közös tartalmat készített a pár, ez pedig beindította a pletykákat. Több közösségi oldalon is elterjedt, hogy a színész egy 17 éves TikTokkerrel, név szerint Goandshipwithus nevű felhasználóval csalta meg a feleségét, holott a modellel még csak egy éve házasok.

A közösségi oldalakon több videó alatt is arról beszélnek, hogy hihetetlennek tűnik, hogy a színész megcsalta a modellt, míg mások szerint ezek csak alaptalan pletykák. 

Dylan Sprouse imádja a magyar szokásokat

Dylan Sprouse nemrég elárulta, hogy a magyar esküvői hagyományok sokkal szórakoztatóbbak, mint az amerikaiak. Neki például egy széken ülve a férfi barátai táncmozdulataiból kellett kitalálnia, hogy melyikük utánozza a modell mozdulatait. Most azt is megosztotta, hogy milyen a házasélet Palvin Barbarával.

"Nagyszerűek a reggelek, nyugodt érzés a feleségem mellett ébredni. Egyébként klassz kimondani, hogy a feleségem, ráadásul Borat hangján szoktam mondani. Ez is mókás. Amikor felébredek, és látom, ahogy a gyönyörű feleségem alszik, aztán ránézek a házunkban a kutyámra meg azokra a dolgokra, amiket szeretek, megnyugtató számomra. Arra késztet, hogy még keményebben dolgozzak" - mesélte.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!