A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Pető Brúnó: Tetszik, hogy Milák Kristóf így telibe sz.r mindenkit

Pető Brúnó
Pető Brúnó
Fotó: Instagram/Pető Brúnó
Vágólapra másolva!
Habár Pető Brúnó inkább a labdarúgás világában érzi otthon magát, azért a TV2 sztárja az olimpiai játékokat is figyelemmel kíséri. Az Origónak elárulta, hogy mit gondol Milák Kristófról, és azt is kifejtette, hogy mi a véleménye Hámori Luca magyar bokszoló legvitatottabb meccséről.
Vágólapra másolva!

Alig másfél héttel ezelőtt kezdődött el a 33. nyári olimpiai játékok, ahol a magyar csapat is szép számmal képviselte hazánkat. A TV2 sztárja, Pető Brúnó, akit az Ázsia Expressz című kalandrealityben ismerhették meg először a nézők, majd a Zsákbamacskában már műsorvezetőként tűnt fel a csatornán az Origónak elárulta, hogy habár inkább a labdarúgó Eb-t követte figyelemmel, az ötkarikás játékokat is nézte, amikor tudta.

"A 100 méteres sprint az egyik kedvencem az olimpián. Egyébként kevésbé nézem ezt, ugyanis inkább a csapat sportokat kedvelem. Ezekből pedig labdarúgás területén csak U23-as gyerekek vehetnek részt, ez pedig korlátozza, hogy milyen játékosok kvalifikáhatják magukat.  A többi sportot pedig nagyon élvezem, de nem kötnek le annyira. A szörföt viszont megnézem majd, mert az nagyon érdekel" - kezdte az Origónak Pető Brúnó, aki azt is elárulta, hogy ki a kedvenc sportolója a tornán.

Milák Kristófot csípem. Tetszik, hogy így telibe sz.r mindenkit. 

Vele vagyok fullosan. Aki sportoló, csak az tudja, hogy ő egy király" - hangsúlyozta a TV2 sztárja, akinek megvan a véleménye a Milák Kristófot kritizálókról is, ugyanis többen beképzeltnek tartják őt, az internetezők egy része pedig úgy gondolja, hogy felkészületlensége miatt búcsúzott aranytól 200 méteren. 

"Soha nem értettem, mikor valaki egy olimpiai sportolóba bele tud kötni. 

Nem értem, hogy Milák Kristóf miért tartozna magyarázattal bárkinek is, hogy hogyan készült fel. 

Milák Kristóf pedig sokkal komolyabb és elismert emberekkel dolgozott együtt, mint az őt kritizálók. Nem értem az ilyen embereket. Ezek tipikusan azok, akik azt gondolják, hogy mindenhez jobban értenek. Rengeteg olyan ember megfigyelhető, aki ért a focihoz, ért az úszáshoz, és mindenhez is. Azonban mégsem tud sehol elhelyezkedni, azonban mindig ők a leghangosabbak" - fejtette ki. 

Az egyik legvitatottabb mérkőzés Hámori Luca bokszolóé volt, aki a sporttörténelem egyik leggyalázatosabb meccsét bunyózta végig az algériai férfi Imane Helif ellen. Imane Helif biológiai férfi, ennek ellenére indulhatott a női ökölvívók 66 kilós súlycsoportjában, amiről Pető Brúnónak is határozott véleménye van.

"Csak hébe-hóba láttam, hogy mi a szituáció. Hámori Luca büszke lehet magára, ugyanis mindent megtett, ami ahhoz szükséges, hogy nyerjen.

 Kiállt minden egyes összesküvés ellenére is az ellenfelével, ami bátor cselekedett volt tőle.

Nem tudom, hogy hány százalékban vannak Imane Helifban olyan hormonok, ami miatt nem igazságos a mérkőzés. Ez a szituáció szépen leírja az egész olimpia szervezését. Sajnos sok olyan történik a világban, ami a PR része, és a lényeg, hogy beszéljenek róla. 

A szervezők gondolták, hogy most csinálnak egy extravagáns dolgot, amiről mindenki beszélni fog, mint például az olimpiai megnyitó is, ami egy szóval hányinger volt -

 árulta el. 

Tegnap a magyar férfi kézilabda válogatott is búcsúzott a tornától, ugyanis szoros küzdelemben, de alulmaradt a franciák ellen.

"Sajnálom, hogy kiestek, néztem is a mérkőzést. Tudom, hogy a kapus, Mikler Roland visszavonul, és rossz lehet, mikor egy válogatottól vereséggel búcsúzik. Ez rossz volt látni. Remélem, hogy négy év múlva, és azt követően is tovább jutnak majd a srácok" - zárta gondolatait Pető Brúnó, aki minden jót kíván a magyar sportolóknak, és mutassák meg, hogy milyenek a magyarok. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!