A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNJózsa Levente
10:10TekvondoYushuai Liang-Levente Jozsa
HUNMagyarország
11:20Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-négyes elődöntő 2
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
NyílNyíl

Titokzatos férfival látták Shakirát - videó

Vágólapra másolva!
Shakira Miamiban vacsorázott egy titokzatos férfival, amiről videó is készült.
Vágólapra másolva!

Ismeretlen férfi bukkant fel Shakira oldalán, együtt vacsoráztak Miamiban a Lido Bayside nevű étteremben – ami egyébként ideális helyszín egy randevúhoz, hisz az öbölre néz a város elegáns részén. Azt persze egyelőre nem tudni, hogy az énekesnő milyen célból találkozott a férfival, de akár az is előfordulhat, hogy romantikus kapcsolat alakul közöttük. 

A párt a szomszédos asztalok egyikétől le is videózták titokban, amit a TMZ tett közzé. Nézze meg a felvételt!

A lap egyébként emlékeztetett arra, hogy Shakira nemrég úgy nyilatkozott, épp nem keres kapcsolatot, annyira el van foglalva mással – ennek ellenére a bulvárlapok olyanokkal is összehozták már a közelmúltban, mint például Lewis Hamilton vagy Tom Cruise.

Júliusban még az a pletyka járta, hogy Shakira egy brit színésszel, Lucien Laviscounttal van együtt. A 31 éves férfi ugyan 15 évvel fiatalabb az énekesnőnél, de korábban együtt forgattak videoklipet a Puntería című dalhoz, és állítólag a közös munka során össze is jöttek – most azonban mégsem vele vacsorázott az énekesnő.

Két éve nincs stabil kapcsolata

A kolumbiai énekesnő élete az elmúlt években teljesen felfordult, miután 2022 júniusában bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata Gerard Piqué labdarúgóval, aki megcsalta. A pár közel 12 évig volt együtt, két gyerekük is született.

"Mit mondjak, szeretem a férfiakat. Ez a probléma. Nem szabadna szeretnem őket mindannak ellenére, ami velem történt, de még mindig így érzek. Ugyanakkor most nem gondolok rájuk" – mondta Shakira a Rolling Stone magazinnak júniusban.

Akkor arról beszélt, hogy csak a családjával és a gyerekeivel szeretne foglalkozni, ha azonban belép az életébe a nagy ő, neki nem fog nemet mondani. "Úgy gondolom, hogy a gyerekeimnek nagyon fel kell készülniük erre, most pedig az érzelmi és pszichológiai jólétük prioritást élvez. Ennek ellenére azonban nem ellenzem, hogy legyen egy párkapcsolatom, de most a gyerekek az elsők" – magyarázta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!